İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 19:00

Arçelik marka ocağımdaki çizikler beni çok rahatsız etti. Daha kullanalı 1 ay oldu. Muhtemelen servis çağırsam kullanıcı hatası diyecekler ama ne bir sünger ne de başka bir şey kullanmadım; sonuçta kendi malıma neden zarar vereyim? 1 aylıkken böyleyse, 1 sene sonunda ne olacak? Tüm ankastrelerimi Arçelik'ten aldım çünkü eski ürünlerim de Arçelik'ti ve memnundum. Ancak kalitenin gelişmesi gerekirken, iyice geriye gitmiş. Düğme kısmının kalitesizliğini ve çizikleri anlarım ya da ocak kısmının çiziklerini; ama cam kısmının cam bezinde bile silinmesi, bir tuz tanesi alırken bile çizilmesi beni çok rahatsız etti. Yani bu nasıl bir ocak olacak? Ya hiç yemek yapılmayacak ya da her yemek yaparken bir şey döküldüğünde strese gireceğiz çünkü dökülen şeyi almak zorundayız. Bunlar düşünülerek üretim yapılmalı diye düşünüyorum. Koca Arçelik Ar-Ge'si bunu düşünmemiş olamaz; o zaman benim ürünüm kusurlu olmalı.

06 Aralık 2023 13:21 (Şikayetten 18 saat sonra)
07 Aralık 2023 16:39

Tekrar aranmadım tabi diğer firmalar defalarca arayıp özür dilerdi

11 Aralık 2023 13:24

Hiçbir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyorlar kontrol etmeye bile ücret istiyorlar gerçekten pişman oldum alacak Olan arkadaşlar iyice araştırıp öyle alın markaların ürünlerinin arkasında durması çok önemli bir faktör bir daha Arçelik mi asla! Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım

12 Aralık 2023 10:26

Ürünü ücret karşılığında değiştirebileceklerini söylediler gerçekten bu kadar ürünlerinin arkasındalar işte size vereceğim o para ile ürünlerinin arkasında duran bir firmadan Ocak değiştiririm

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
04 Ağustos 2023 12:07