Arçelik 9121pm Makine Aşırı Gürültülü Traktör Gibi Çalışıyor

03 Şubat 2024 15:26

Arçelik 9121 PM model numaralı çamaşır makinesini Eylül 2022 tarihinde kullanmaya başladım. Kullandığım ilk günden beri sürekli sorun yaşamaktayım. Önce makinenin lastiğinden su sızmaya başladı. Kullanmaya başlayalı henüz bir ay bile olmamıştı ve eşyaları sıkarken inanılmaz bir ses çıkarıyordu. Servise başvurduk, servis önce hatanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söyledi ve sıkmanın normal olduğunu, sorunun zemin kaynaklı olduğunu iletti. İtirazlarımıza istinaden lastik zorla değiştirildi ve ücret alınmadı. Daha sonra makinenin sıkma süreci daha da gürültülü olunca yeniden servisi aradık. Servis bu sefer amortisör hatası olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Makinenin yeni olduğunu ve sürekli hata verdiği için değişim talep ettiğimizi servise ilettik; ancak kesinlikle kabul edilmedi. Makine bu kez sıkma hatası verdi ve yine servis çağırdık. Servis, sorunun pimaş kaynaklı olduğunu ve amortisörle hiçbir alakası olmadığını iletti. Sorunum hâlâ devam ediyor. Sıkma işlemi sırasında apartmandaki herkes rahatsız oluyor. Gündüz belli saatlerde ancak makineyi açabiliyorum. Makinenin değişimini istememe rağmen kabul edilmedi. Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum. Mağduriyetimin ivedilikle çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum.

03 Şubat 2024 19:05 (Şikayetten 3 saat sonra)

Şikayeti Çözüldü

Arçelik son on hatta on beş yıldır kaiteyi çok düşürdü A101, BİM, de satılan ürünlerin bile gerisine düştü ben, de hepsini dört yıl kullandım sıfır almıştım dolap bozuldu, bulaşık, bozuldu, çamaşır makinesinin düğmesi içeri göçtü servisleri de aynı makinalar gibi değişime uğramışlar hiç beğenmedim önceki arçelikleri yirmi hatta yirmi beş sene kullandım gene bozulmadı taşınırken ihtiyaç sahiplerine vermiştim

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9120M 9kg Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma Sorunu

07 Mayıs 2024 22:24
Ömer sonuçtan memnun

28 Kasım 2024 15:36
"Talebimi geç te olsa karşıladıkları için Arçelik markasına teşekkür ederim."
Arçelik Çamaşır Makinesi Sorunu: Sürekli Parça Değişimi Ve Çözülmeyen Gürültü Problemi
Esra sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2023 19:38
"Ürünüm düzeldi servise ve ilgilenenlere teşekkür ederim"
Arçelik Kategorileri