Arçelik 4K Smart TV Renk Mor Sorunu

17 Nisan 2024 02:08

Arçelik 4K Smart TV'de renk morarma sorunu yaşıyorum ve ayarlardan, çeşitli yerlerden yapılan düzenlemelerle dahi düzeltilemiyor. Ne için Arçelik marka televizyon aldığımı gerçekten bilmiyorum. Ciddiyetle ifade etmek gerekirse, TV izlerken mor ekranla karşılaşmak sadece Youtube.com'da sorun olmuyor; TV'nin normal kanallarında da sorun yaşanıyor ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Artık bu renk sorununun farkına vardım ve kanalların mor gösterdiği bir markayı tercih etmemem gerektiğini anladım. Sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Servis çağırdığımda 'müşteri kaynaklı' denilerek belirli bir ücret talep ediliyor, arıza tespiti ve benzeri işlemler için. Ancak bir müşteri olarak renk sorununa sebep olmuş olamayız, değil mi? Zamanla televizyonun kendiliğinden rengi mora dönüşmüş olabilir. En kısa zamanda çözüm odaklı bir hizmet ve dönüş anlayışı bekliyorum.

17 Nisan 2024 12:07 (Şikayetten 9 saat sonra)
Figen
Figen
17 Nisan 2024 13:25

Aradılar beni ellerinden geleni yaptılar arıza LED sorunu imiş canlı bağlantı ile bakar bakmaz anladılar. Baktım garantisi bitmiş 2020 yılında almışım TV'yi bu arıza çok uzun zamandır var ben renk ayarları bozuldu diye düşündüm hiçbir şekilde düzelmiyordu önemsemeyip üstüne düşmedim şu an arıza tespiti vs 400 TL ödeme yapmam lazım servis geldiği zaman ekstra LED ücreti ne kadar mal olur bilmiyorum kısaca anladığım Arçelik TV alınmaması gerekir eski kaliteli TV yok Arçelik'te 10 yıldır başka marka TV kullanan annemin TV de hiçbir arıza vs çıkmadı arayıp ilgili davranıldı teşekkür ederim bunun için onun dışında 4 yılda TV nasıl LED sorunu veriyor anlamıyorum ben TV satın aldıktan sonra priz ve temizleyici vs aldık üstelik zarar gelmesin diye demek ki kalite deyip geçiyorum yapılacak bir şey yok bu şekilde gidene kadar kullanıp en son değiştirme kararı aldım.

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
24 Eylül 2024 21:52
Arçelik Televizyon: Sürekli Arızalar ve Yetersiz Servis
Salih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 11:48

26 Eylül 2023 22:39