Behnan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 01:13

Bayram öncesi aldığım ve bayramdan sonra takılan Arçelik 1151 GD gizli su sebili takıldığı andan itibaren problem yaşamaya başladım. Su sebili çok gürültülü, titreyerek çalışıyor ve suyu yeterince soğutmuyordu. 3-4 kez servis gelmesi ve 1 kez tamire gitmesine rağmen problemim çözülmedi. İlk seferde bunun belirli bir süre sonra geçeceği ve su soğutmasının düzeleceği söylendi. Bir kez atölyeye götürülüp soğutma ile ilgili ayarlama yapıldığı bilgisi verilmesine rağmen cihazın ne titremesi ne sesi ne de soğutma kalitesi değişti. Yıllardır Arçelik kullanan bir müşteriyim. Öncesinde de eski bir model damacanası yukarıda olan bir su sebili kullanıyordum. Eski model su sebilinde su içtiğiniz zaman neredeyse dişiniz kamaşacak kadar soğuk su içebilir iken yeni aldığım model su sebilinin suyu yeterince soğutmadığından dolayı içerisine ekstra buz atarak içiyorum. Hiçbir şekilde soruna çözüm bulunamıyor. Ürünün iadesi ile ilgili veya sorunun çözümüyle ilgili bir ilerleme kaydedemiyoruz. Urfa'nın 40+ derece sıcağında soğuk su içemedikten sonra su sebilinin hiçbir mantığı kalmıyor.

03 Ağustos 2023 15:55 (Şikayetten 14 saat sonra)
06 Ağustos 2023 11:26

Merhabalar cevabınız için teşekkür ederim ancak henüz sorunum ile ilgili bir çözüm veya geri dönüş sağlanmadı. Hem görünümü (gizli damacana şeklinde olan tasarımı ) hem de bu sıcaklarda soğuk su ihtiyacını karşılamak için aldığım su damacanasından aldığım suya hala buz atarak içmek zorunda kalıyorum. Daha önceden kullandığım model su sebilini yükseltelim derken yeni aldığımız bu su sebilinden o kadar sorun yaşadık ki model yükseltmek yerine model düşmüş gibi hissediyorum. Suyun sıcak vermesinin yanında çıkardığı ses de o kadar yüksek ki diğer odadan bile sesini duyabiliyorsunuz. Arçelik markasına zarar veren bu modelin toplatılması gerektiğine inanıyorum. Çünkü markaya zarar veriyor. Teknik servis ise sorun/sorunları çözme konusunda yetersiz kalıyor. Bu nedenle acil olarak bu soruna el atılarak ürünün iadesini istiyorum.

Huseyin

Aynı modeli bende aldım. Suyu yeterince soğutmuyor. 10 yıllık eski Şenocak marka buz gibi iken bu bildiğin ılık

Düzeltiyorum. İyi soğutuyormuş.

Elif
Elif

Aynı sorun 2 hafta önce Ankara'dan aldığım 1151 sebil modelinde bize de oldu atölyeye götürüp test yapmışlar değişim karar verdiler din getirdiler fakat gelen de yine suyu soğutmuyor kronik bir sorun mu var anlayamadım yarın tekrar servisi arayacağım

Behnan

Kesinlikle servis veya değişim çözüm olmuyor. Servis soğutmayan sebil normalmiş gibi davranıyorlar ve çok sesli çalışan soğutmayan bir sebile mahkum bırakıyor. Bu nedenle iadesini istiyoruz.

Hacıhüseyin sonuçtan çok memnun

Hacıhüseyin
15 Ağustos 2024 14:57
"Teşekkürler"
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 23:55
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Su Sebili: Sürekli Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

17 Mart 2025 10:30