İbrahim sonuçtan çok memnun

10140PM Arçelik Çamaşır Makinesi Aşırı Titreşim (ilk Kullanım)

09 Şubat 2024 22:46
09 Şubat 2024 17:31

Arçelik 10140PM Cihaz ilk çalıştırmada aşırı derecede titriyor, ayaklarını sabitlememize rağmen bu titreme bu nesil bir cihazda normal değil, acilen kalıcı şekilde aksiyon alınmasını istiyoruz, havaya uçacakmış gibi bir titreme. Ciddi anlamda evli bir çift olarak mağdur olduk, ayıplı bir seri olduğunu öğrendik ve hayal kırıklığına uğradık,

10 Şubat 2024 13:12 (Şikayetten 14 saat sonra)

Melek
Melek

Merhaba Arçelik sorununuzu giderdi mi

Arçelik Servis Montajında Eksiklik Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

Celalettin
17 Eylül 2025 12:18
Edanur sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinesindeki Tekrarlayan Arızalar Ve Banyo Hasarı Nedeniyle Değişim Talebi

Edanur
02 Nisan 18:50
"Merhaba, yorumum sonrası Arçelik müşteri hizmetleri tarafından arandım telefondaki hanımefendi çok ilgiliydi bizim için tekrar ürün değişimi için mail atacağını ve konuyla ilgileneceğini söyledi bir hafta içinde tekrar dönüş sağlayarak değişim talebimizi kabul ettiklerini ilettiler ilgileri için teşekkür ederim."
Mücahit sonucu yetersiz buldu

Kazan Kayması Ve Yamulması Nedeniyle Yeni Ürün Talebi