Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Araç Bakım İndirimi Kampanyasında Yaşanan Sorunlar

06 Kasım 2024 09:25

1e1 bankacılık kapsamında araç bakım harcamalarında yapılan yüzde 50 indirim kampanyasında hak ettiğim indirim, defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen verilmedi. Sürekli 'inceliyoruz' diyorlar!
Bu kampanyayı yaparken neden otomatik uygulanmasını sağlayacak tanımları yapmıyor Akbank ve müşterisini uğraştırıyor? Hata mı yaptık Akbank kredi kartını kullanmakla?!

18 Aralık 2024 11:38

Akbank 1er1 bankacılık kapsamında araç bakım indirim kampanyasından indirim kazandım. İndirimi ekstreme yansıtacaklardı yansıtmadılar. Çağrı merkezinden talep oluşturdum 3 gün içinde bilgi vereceğiz dediler ve 12 gündür haber yok çağrı merkezini aradığımda biz sadece mesaj iletiyoruz diyorlar yani talebimi değerlendiren arkadaşlar anladığım kadarıyla ayrı bir Cumhuriyet olmuş Akbank içinde. Üstelik aynı kampanyadan daha önce 2 kez yararlandım ikisinde de ekstreme yansıtmadılar ve değerlendirip sonra verdiler indirimi. Müşteri olarak çok kötü hissettiren bir süreç ve anlayış insan Akbank ile çalıştığına pişman oluyor ve maaş hesabım ayrıca bu!

17 Aralık 2024 20:18

Araç bakım indirim kampanyasından kazandığım indirimi Akbank kredi kartıma yansıtmadı. Kayıt açtırttım ve 3 gün içinde çözeceklerini söylemelerine ve defalarca aramama rağmen bugün 11 gün oldu hala değerlendiriyorlarmış! Artık ne demek lazım bu arkadaşlara bilemiyorum? Bunun farkında mı Akbank yönetimi değil mi o da belli değil!

Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kampanya İndirimi Uygulanmadı, Müşteri Hizmetlerinden Farklı Bilgi Verildi

Turhan
09 Haziran 2025 22:42
akbank-kampanya-indirimi-uygulanmadi-musteri-hizmetlerinden-farkli-bilgi-verildi-4.jpg
akbank-kampanya-indirimi-uygulanmadi-musteri-hizmetlerinden-farkli-bilgi-verildi-3.jpg
akbank-kampanya-indirimi-uygulanmadi-musteri-hizmetlerinden-farkli-bilgi-verildi-2.jpg
akbank-kampanya-indirimi-uygulanmadi-musteri-hizmetlerinden-farkli-bilgi-verildi-1.jpg
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
19 Nisan 2025 13:48
Akbank Kampanya Katılımında Yaşanan Sorun Ve Çelişkili Yanıtlar
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Serhan
28 Aralık 2023 16:29
Akbank Problemi Çözmek Yerine Alakasız Otomatik Cevap Vermesi

Korhan
09 Ağustos 2024 13:07
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 15:28

Akbank Kategorileri