Melike sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Uygulaması Üzerinden Dolandırıcılık Şoku

Melike
22 Kasım 2024 09:20

Dün 0 taksitli 100.000TL kredi reklamlarını gördüm ve tıkladım. Çok uzun süredir giriş bile yapmadığım Akbank uygulamasını tekrar indirdim ve mevcut şifremle giriş yaptım. Hesabım vardı ancak kredi kartım vs yoktu.
Kredi oranlarına vs baktım sonra çıktım.
Ortalama 2,5 saat sonra 08506401427 numara beni aradı. Kredi olanaklarımıza bakmışsınız işlemleriniz yarım kalmış. Bu numaradan neden aradınız dediğimde bu kredi kullanım KMH hattımız isterseniz 444 25 25 i de arayabilirsiniz ama kampanyayı kaçırmış olursunuz. Katılımcı sayısı ile sınırlı dediler. Bilgi verelim en azından dediler. Bankanın şifre ekranı geldi ve bende mevcut şifremi girdim. Herhangi bir kişisel bilgi sormadılar şifre vs istemediler 39.500 TL,31.000 TL,28.000 TL olmak üzere ortalama 3 dakika içerisinde benim adıma Artı Para ve kredi kullanmışlar ve anında kendi hesaplarına göndermişler. Art Arda mesajları görünce 444 25 25 i aradım ve mobil uygulama dahil her şeye bloke koydurdum. Tekrardan girmiyorum para çekmeye devam ederler diye. Bankanın kendi uygulamasını açtırdığı için güvenmiştim arka planda bir virüs mü ya da güvenlik açığı mı olduğunu bilemediğimden bugün şubeye gideceğim. Parayı çekmiş olduklarından ve ödeme planı vs göremediğimden ne yapmam gerektiği hakkında destek almayı umuyorum. Başvuru numaram:8023551824

profile profile

Burcu
Burcu

Aynı şekilde bende yaşadım avukat arkadaşımla konuştum bir şey çıkmaz dedi çok üzgünüm

Yeliz
Yeliz

Aynı şekilde e bende mağdur edildim 100 bin tl civarı adli makamlara başvuru yaptım incelemede dediler ama bekliyorum bana ulaşır mısınız Instagram adresim c. Yelizzzz

30 Ekim 2024 00:31
Akbank'tan Gelen Sahte Kredi Teklifi Ve Güvenlik Açığı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 10:02

Akbank Güvenlik Açığı Ve Mağduriyet