Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Pos Cihazına Alınan ÖKC. Hizmet Bedeli

Hakan
02 Şubat 2024 13:00

22 Yıldır Tekel Bayii işletiyorum. Çift yazarkasa pos cihazı kullanıyorum. Arıza yaparsa birisi yedekte dursun diye. Akbank posunun oranı yüksek olduğundan kullanmıyorum sadece yedekte duruyor. Hiç kullanmadığım pos cihazı için ÖKC. Büt. Hiz. Ücreti adı altında470 TL. Kesinti yapılıyor. Akbank yetkililerine sesleniyorum elinizi vicdanınıza koyun siz bana kullanmadığım 470 liralık neyin hizmetini yapıyorsunuz? Bu ücretin acilen kaldırılmasını ya da minimum seviyeye indirilmesini talep ediyorum.

01 Mart 2024 16:35

1 Şubat 2024 tarihinde Akbank pos komisyon oranlarını ve ÖKC. Büt. Hizmet bedeli adı altında alınan ücreti yüksek bulduğum için posu kapattırmak istedim. Yani 1 Şubat ta Akbank müşteri temsilcisiyle bu konuyu görüştüm. Temsilci personelle kapatma konusunda anlaştık. Daha sonra birer hafta arayla uzlaşma sağlanma beklentisiyle 2 kez arandım. Kabul etmedim ve sanırım Şubat ayının ortalarında pos ancak kapatıldı. Bugün 1 Mart 2024. Akbank müşteri temsilcisiyle ilk görüşmemin ardından tam 1 ay geçti. Dolayısıyla 1 ay pos cihazını kullanmadım. 1 Mart günü yani bugün gene ÖKC. Büt. Hizmet bedeli altında kesinti yapılmış. Kullanmadığım posa 2 ay ÖKC. Büt. Adı altında ücret ödedim. Kesilen bedelin acilen hesabıma iade edilmesini istiyorum. Saygılar.

01 Mayıs 2024 17:59
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
09 Ocak 2024 15:14
Saban sonuçtan hiç memnun değil

Yazarkasa POS Cihazı İçin Bilgilendirilmeden Alınan Yüksek Ücretler

Saban
02 Kasım 2025 02:06
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Haksız Ücret Kesintisi İadesi Talebi!

Mikail
03 Temmuz 2024 10:32