Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Ve Kampanya Sorunları

Akbank Kredi Kartı Ve Kampanya Sorunları
Mithat
29 Ağustos 2023 22:55

Bugün ( 29 Ağustos 2023) Akbank müşteri hizmetleri aracılığıyla kredi kartı başvurusu yaptım ve yaklaşık 1 saat sonra referans kodu aracılığıyla şubeden teslim aldım. Buraya kadar sorun yok. Sorunlar şimdi başlıyor.
Öncelikle Akbank ağustos ayı içerisinde ilk kez Axess’e başvurarak; market, giyim ve elektronik sektörlerinde yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplam 2.000 TL’ye varan chip-para kazanılabileceği söylenilen kampanya yayımladı.

Bende bu kampanyaya katılmak için ödül yazıp 4566 ya gönderdim. Gelen cevap tam bir komedi; kampanyadan sadece SMS ve/veya e-posta ile bilgilendirilen kart sahipleri yararlanabilmektedir. Şeklinde saçma cevap. Müşteri hizmetlerini aradım henüz hedef müşteriler içerisinde gözükmüyormuşum :) kampanya detayında bu var mı? Tabii ki yok. Önce bir kartı verelimde sonrasına bakarız mantığı klasik.

Bir başka mevzu da yine ağustos ayı içerisinde Axess e ilk kez başvuranlara 15.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans yanıltmacası. Benim kredi kartıma yasalar gereği 14.600 TL limit tanımlanmış. Önce bunu arttırmak için Axess kartımı aldıktan sonra başka bankadan olan kredi kartımın limitini 30.000 TL düşürüp Axess in limitini 30.000 TL yapmak istedim.

Vır aracılığı ile yaptığım başvuruyu reddetmişler, sebep yok :) mobil kanaldan olan başvurum halen beklemede. Herhalde kampanya süresi geçtikten sonra onaylayacaklar. Tabi onaylayacakları kart bulabilirlerse :) neyse bari şu verdikleri 14.600 TL yi faizsiz taksitli nakit avans olarak alayım dedim ki bir de ne göreyim; kartıma nakit avans limitini 0,00 TL yapmışlar :) :).

Düşünsenize faizsiz nakit avanstan yararlanabilmek için mecburi olarak kredi kartlarını alıyorsunuz ve adamlar size nakit avans limiti tanımıyorlar. Bir iki banka dışında hemen her bankayla çalıştım. Böylesini görmedim. Muhtemelen ağustos ayı kampanyalarından yararlandırılmazsam 1 Eylül'de kullanmadan kartı iptal edeceğim. İnanılmazlar.

Hayri sonuçtan hiç memnun değil

Hayri
12 Haziran 2023 19:40

20 Eylül 2024 15:26

Ayşe
30 Ağustos 2023 12:14
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
03 Temmuz 2023 12:02
Akbank Müşteri Olana 15.000TL Taksitli Faizsiz Nakit Avans Vermemesi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
23 Ocak 2025 11:07