Akbank İzmir Menemen Şubesi Müşteri İlişkileri

Gözde
18 Mart 2024 01:33

16 Mart tarihinde Akbank İzmir Menemen şubesine vize evrakları için hesap dökümlerimi hem Türkçe hem de İngilizce dilinde istedim. Bu konuda müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana Türkçe döküm verildi, İngilizce hesap dökümleri için ise personel girişi olmayan bir odaya yönlendirildim. Oraya gittiğimde kapıyı çaldım ve içeri girdim. Ö*** adında bir kişi tarafından karşılandım. Ne yazık ki, hoş olmayan bir üslupla bu işlemin kendi görevi olmadığını söyleyerek beni ters bir şekilde uyardı. Sakin kalmaya çalışsam da, beni oraya yönlendiren müşteri temsilcisine giderek konuyu sorguladı ve masaya hafif vuruşlar yaparak neden beni kendisine yönlendirdiğini sordu. Kendi aralarında yoğunluklarından bahsettiler. Ben bir müşteri olarak hizmet talep ediyorum ve Akbank gibi bir kurumun bu tür yetersizliklerini müşteriye yansıtması kabul edilemez. Ö*** daha sonra beni odasına çağırdı, önüme bir kağıt koydu ve İngilizce hesap dökümü için dilekçe yazmamı sert bir şekilde istedi. Bana masanın diğer tarafına geçmememi söyledi. Bu tür bir konuşma tarzını kabul edilemez buluyorum ve bir mahalle bakkalında alışveriş yapmıyorum ki bu şekilde konuşulayım. Ne yazık ki, bu durum karşısında sakinliğimi kaybettim ve benzer bir üslupla cevap verdim. Bu tür davranışların yaşlı insanlara da yapıldığına şahit oldum ki bu çok üzücü ve büyük bir saygısızlık. Bu nedenle bu konunun takipçisi olacağım ve bu şikayetimi her platformda dile getireceğim. Eğer insanlara tahammülünüz yoksa lütfen bu işi yapmayın. Akbank gibi kurumsal bir bankada çalıştırılan bu kişiler maalesef kaliteyi düşürüyor. Bir sonraki adım, Akbank'taki tüm hesaplarımı kapatarak başka bir bankaya aktarım yapmak olacak. Umarım Akbank, Ö***'nin özür dilemesini sağlar.

Akbank Zincirlikuyu Şubesinde Ulaşılamayan Hizmet Ve Saygısız Yaklaşım

Tuğba
29 Mayıs 2025 17:58

Akbank Şubesinde Saygısız Ve Kaba Muameleye Uğradım

Atiye
11 Temmuz 2025 21:44
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Akbank'ın Ertesi Gün Teslim Ettiği Hesap Dökümü Belge Hatası

Yasin
21 Ağustos 2024 19:08

Yılmaz
08 Şubat 2025 11:12
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
05 Temmuz 2024 11:25