Buse sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Cennet Şubesi Gişe Görevlisinin Uygunsuz Davranışları

07 Aralık 2023 17:12

Bugün saat 3 civarında Küçükçekmece Cennet şubesine hesap açmaya gittim. Bu sırada Akbank'ın müşterilerine özel referans koduyla mobil cihazdan hesap açmayı denedim, ancak kimliği NFC ile okuyamadığı için mobil uygulama beni şubeye yönlendirdi. Kampanya var mı yok mu, iş değişikliği sebebiyle şirketin Akbank hesabı istemesi dolayısıyla Akbank'ta hesap açmam gerekiyordu. Numaramı alarak beklemeye başladım. Ancak gişedeki görevli, sıra numarası olmaksızın tanıdıklarıyla sohbet ederek ve onların işlemlerini hallederek zaman geçirdiği için sıramın gelmesi oldukça uzun sürdü. Bir kızın sıra numarası yanmıştı, o geldiğinde ise işlemi sadece hesap açmak olmasına rağmen 40 dakika kadar sürdü. Sıra bana geldiğinde, bir kadın geldi ve gişedeki Z*** K** isimli görevliye ev kredisiyle ilgili bir soru sordu. Z*** bey bana 'Bir dakika' diyerek kadına bilgi vermeye başladı. Uzun süre beklemiş olmama rağmen, sıramda başka birine bilgi vermesi üzerine durumu kendisine ilettim. Daha sonra mobilden yapamadığım işlemi, referans koduyla veya normal yollarla hesap açmak istediğimi belirterek kimliğimi verdim. Referans numarasını görmek isteyince telefonuma baktı ve beni anlamamakla suçlayarak kendisini sinirlendirdiğimi söyledi ve hesap açmayacağını belirtti. Ben de referans numarasının veya kampanyanın önemli olmadığını, her türlü hesap açmam gerektiğini söyledim. Ancak o, '12 yıllık bankacıyım. İstediğin yere şikayet et, hesabını açmıyorum' diyerek kimliğimi masanın üstüne fırlattı. Ayrıca, 'İşlemi devam eden müşterilerimi alıyorum' diyerek yalan söylediğini düşünüyorum. Çünkü duyduğum kadarıyla kredi işlemleri olan kişiler değildi. Örneğin, Eminevim ile ilgili bir tanıdığıyla konuştuğunu ve en son benim sıramda gelen kişinin de ev kredisiyle ilgili sadece sorular sorduğunu duydum. Bu durumun kamera kayıtları ile incelenmesini talep ediyorum.

25 Nisan 2024 16:27

08 Ocak 2025 11:32