Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Zara ' Nın Kargo Ve Teslimat Sorunsalı (Ürünleri Geri Çağırıyorlar? )

Mehtap
02 Mayıs 2024 20:20

Zara Firmasından 23.04.2024 Salı günü, 4 parça 5360 TL'ye elbise satın aldım. 28.04.2024 Cumartesi günü Hepsijet kargo Firmasından ürün teslimi hakkında mesaj alıp 'evdeyim' seçeneği ile onayladım. Arkasından kargo personeli ürünü pazartesi getirsek olur mu diye tel. Evdeyim bekliyorum diye belirttim. Ama adres eksik dedi. Adresim tam sistemde yazılı diyerek kontrol ettim ve kargo personeline tekrar adres verdim. Maalesef teslimat yapılmadı. Ürünler 30.04.2024 Salı günü teslim edildi. Diye mesaj aldım. Güvenlik personelini herkesi soruşturdum ürün bende değil, bana teslim edilmemiş. 02.05.2024 de Zara ya ulaştım, siz ürünü iade ettiniz, sistemden tekrar alın bilgisi verildi. Tüm personelden şikayetçiyim. Ürünler geri çağrıldı. Aynı ürünler sistemde yok. Olmayan stoklardan, bana "tekrar ürün sipariş edebilirsiniz" diye müşteri hizmetleri tarafından bilgi verildi. Ben iade etmedim, Ürünleri benim adıma kim iade etti? Kargo personelinden, Zara personeline tümünden şikayetçiyim. Ben böyle bir süreçle daha önce hiçbir firmada karşılaşmadım. Sipariş numarası: 5324*****79

zara-nin-kargo-ve-teslimat-sorunsali-urunleri-geri-cagiriyorlar-1.docx

Sevde
18 Ocak 2024 15:47

Muhammed
29 Eylül 2023 21:14
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
28 Şubat 2024 15:41