Hale
12 Aralık 2023 16:38

Zara'dan indirimde bir mont aldım. Mont defolu geldi. Zarayla WhatsApp'tan iletişime geçtim ürünün fabrika hatalı olduğunu tekrar stok olduğunda gönderebileceklerini söylediler ama stok olmaması durumunda ben aynı ürünü tekrar göndermelerini istedim onlarda stok olmadığından tekrar aynı ürünü göndereceklerini söylediler. Ürünü kargoladıktan sonra iletişime geçtim para iadesi olacağını söylediler stok olmadığı için. Bende önceki mesajları gösterdim. Aynı ürünü tekrar istediğimi söyledim ama üzgünüz yardımcı olamayacağız dediler. Stok var iade edildikten sonra alabilirsiniz dediler. Ürünü daha yüksek fiyatla almamı sağlamak istiyorlar. Yalan bilgi verdiler. Ürünü tekrar göndermeyeceklerini söyleseler ben ürünü kargolamazdım. Müşteriye yalan söylemek bu. Bu mesajlarını söylediğimde yardımcı olamayız deyip kestirip atıyorlar. Aynı fiyattan montu almak istiyorum.

Asena sonuçtan hiç memnun değil

Asena
11 Aralık 2024 19:12
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
10 Kasım 2023 10:49
Laçin sonuçtan hiç memnun değil

Laçin
02 Temmuz 2025 17:13
zara-ve-kargoistin-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-siparisim-teslim-edilmedi-2.jpg
zara-ve-kargoistin-yetersiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-siparisim-teslim-edilmedi-1.jpg
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
02 Aralık 2023 13:04