Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 18:28

Otomatik kolay paket yükleme talimatı Vodafone

27.10.2024 de isminin A****** olduğunu söyleyen sosyal medya temsilcisi ilgili sorun nedeniyle aramış dakikalarca konuşmuştuk. Süreci takip edeceğini bizzat ilgileneceğini dönüş yapacağını söylemiş söz vermişti. Konuşmadan memnun ayrılmıştım fakat sözünü tutmadığını gördüm. Bir hayal kırıklığı yaşadım. Konuyu tekrar tekrar yazmak konuşmak istemiyorum. Yazışmalara ekran görüntüsüne vs bakınız.

Üzerinden bir hafta geçti ne döndünüz ne de sorun giderildi.

Bu kadar basiret sizlik olmaz diyorum. Konuyla ilgilenecek ilgili bilgili basiretli sözünün arkasında olacak bir arkadaşımızın dönüşünü rica ederim.

Evrak taleplerine de ilettim durumu vs. Ama sonuç yok! Yapılan konuşma saçma ve çözüm olmadı
Ancak görüyorum ki ezbere verilen sırf bir cevap olsun diye verilen bir bilgiydi bu. Şöyle ki dediğinize göre sözde bankamla alakalı bu durum diyorsunuz, bankanız onay vermiyor vs vs diyorsunuz. Bu doğru değil. Bankam ile görüştüm ilgili işlemler için bankamdan bir tahsilat talebiniz yok. Yok ki red edile. Aldığım yanıt bu bankamdan. Dahası farklı bankamın kredi kartları da aynı durumla sonuçlanmıştı sizlere söyledim bunu.

Otomatik kolay paket yükleme talimatı veriyorum, fakat gerçekleşmiyor. Durum bu. Çözüm üretmenizi bekliyorum. Yaklaşık 1 haftadır.

05 Kasım 2024 20:35

Vodafone otomatik kolay paket yükleme Şikayet No : 30547170 İlgili şikayetimle ilgili çözüm sunmadınız. Yalan bayanda bulundunuz.

03 Kasım 2024 19:42 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Kasım 2024 20:31

Bu en kısa zaman ile başlayan yanıtınızdan bıktım gerçekten. Yok öyle bir zaman dilimi. Ayrıca, müşteri hizmetleri kanalını kapatın, buradan iletişim sağlayalım. Başka türlü dönüş yapıp sorunu çözeceğiniz yok. Yukarıda ismi a ile başlayan temsilci geçen hafta sikayetvar'a yazdığım sırada aramış konuşmuştuk. Hatta kendisine de söz etmiştim, gerek yok ben yardımcı olacak takibinde olacak döneceğim size demişti. Keşke inanmayıp o gün bu kanaldan iletişim kurmayı deneseydim.

03 Kasım 2024 20:36

Bu arada çok daha zeki bir arkadaşımız diyor ki, bir Vodafone bayisine gidin onlar yardımcı olurlar dedi. Ben bu saçma dedim ne alaka! Ardından başka temsilciyle konuştuğumda böyle denildiğini, bana hak verdi ben sinirden güldüm o ise o temsilcinin nasıl baştan sav dı gi na.

04 Kasım 2024 18:24
04 Kasım 2024 21:02

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Çözüm falan yok! Aradınız evet fakat müsait olmadığım için saat 21.00 de aramanızı rica ettim. Tabi ki dediniz. Hepsi bu. Ne çözümü! Ha yine de işlemi yapayım dedim çözdünüz mü la diye. Ama yok maalesef! Ayrıca şu aşağıdaki mesajı da X e atmışsınız. Şu kopyala yapıştırdan vazgeçin artık! 2 defa aramış ta bilmem ne. Ne ayaktır bu arkadaş! Aradınız 21 de görüşelim dedik! “Merhaba, gün içerisinde sizi 2 kere aradım ancak ulaşamadım. Size ulaşabileceğimiz farklı bir irtibat numaranızı bizimle paylaşmanızı ve cihazınız üzerinden 542 yönüne bir engelleme olup olmadığını kontrol etmenizi rica ederim. ^Serdar”

04 Kasım 2024 21:03

Bu kadar bayağılık gerçekten fazla...

04 Kasım 2024 21:12

Saat 18.24 te aradınız. Müsait olmadığım için 21.00 de görüşmek üzere konuşmayı bitirdik. Şunları ne ara yaptınız merak ediyorum. Ve de 18.24 te yazıp göndermeniz mucize gibi. Yok yok copy paste! 04 Kasım 18:24 Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler bana bilgi milgi vermediniz. Çözüm mözüm de sağlanmadı!

05 Kasım 2024 20:42

Dönmenizi bekliyorum. Dönün ki... İşlem tamamlana

09 Kasım 2024 16:45
09 Kasım 2024 17:09

Çözüm sunmadın. Kopyala yapıştır yapıyorsun. Az önce dedin ki bu işlem kaldırıldı ama uygulamada görünüyor teknik ekibe bildireceğiz. Yalan yanlış yazmayın buraya. Sorunu çözdük memnuniyet falan ayakları yapmayın. 15 gündür iyi bir aile çocuğu bu bilgiyi niçin vermedi de bu kadar uzadı bu iş onu söyle bana. Konuşma kaydını da yükleyeceğim tüm süreci de her mecrada. Ne kadar basiret siz olunduğu gün gibi aşikar. Süreçle ilişkili muhatap olduğum tüm arkadaşlara selam olsun sevgiyle kucaklıyorum.

14 Şubat 2024 21:17

24 Nisan 2024 20:32
Vodafone Mağduriyet Numara Taşıyamama
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
30 Aralık 2024 00:31
Vodafone'da Çifte Çekim Ve İade Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Ve Banka Arasında Kayıp Otomatik Ödeme Talimatı: Kim Çözüm Üretecek?

24 Temmuz 2025 16:15

18 Temmuz 2023 11:29