Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Satın Alınabilir Üst Limit Asıldı Hatası

Vodafone Satın Alınabilir Üst Limit Asıldı Hatası
01 Nisan 2024 11:07

Vodafone Mobil Ödeme limitim aylık 2750 TL, günlük 2750 TL ve tek seferde kullanımlık 1000 TL olmasına rağmen ve limit aşımı yapmamama rağmen 500 TL'lik bir işlem yaptığımda 'satın alınabilir üst limit aşıldı' hatası alıyorum. Müşteri temsilcisi ise bana Mobil Ödeme ile ilgili bir arızayı düzeltecek herhangi bir birimlerinin olmadığını belirtiyor. Aynı zamanda herkes farklı bir bilgi veriyor. Birisi limitlerin ayın 1'inde yenilendiğini, bir diğeri ise ayın sonunda yenilendiğini söylüyor. Hayatımda böyle saçma bir açıklama duymadım. Vodafone uygulamasında hata alıyorum ve bunu çözecek bir birimleri olmadığını söylüyorlar. Eğer bu durum düzeltilmezse, gün içinde hattımı iptal edeceğim.

06 Mayıs 2024 07:07

Vodafone Mobil Ödeme limitim aylık 2750 TL, günlük 2750 TL ve tek seferde kullanımlık 1000 TL idi limitim düzenli ödeme yapmama rağmen hepsipay bakiyem 1000 TL düşürülmüş her şey yanımda limitim ise hiç yok neden böyle oldu sorun nedir benim limitim düştü hiçbir şey yapamıyorum Müşteri temsilcisi ise bana Mobil Ödeme ile ilgili bir arızayı düzeltecek herhangi bir birimlerinin olmadığını belirtiyor. Aynı zamanda herkes farklı bir bilgi veriyor. Birisi limitlerin ayın 1'inde yenilendiğini, bir diğeri ise ayın sonunda yenilendiğini söylüyor. Hayatımda böyle saçma bir açıklama duymadım. Vodafone uygulamasında hata alıyorum ve bunu çözecek bir birimleri olmadığını söylüyorlar. Eğer bu durum düzeltilmezse, gün içinde hattımı iptal edeceğim. Kesin ve net

Ek
Ek
01 Nisan 2024 12:53 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ersin
Ersin
02 Nisan 2024 09:43

Ne arayan var ne soran hep yalan dolan oyalama taktiği

02 Nisan 2024 15:48

Ferhat