Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Red 40 GB Mağduriyeti

14 Şubat 2024 21:40

Bundan 3-4 ay önce kullanmış olduğum tarife biterken arandım ve yeni bir paket var Vodafone Red 40 GB paketi dediler. 12 ay sabit 300 TL dışında bir şey ödemeyeceksiniz dediler. Ben de dedim ki bakın bu bana pahalı gelebilir, müşteri temsilcisi arkadaş da istediğiniz zaman cayabilirsiniz ücret de ödemezsiniz dedi. Bakın emin misiniz diye 50 kere üstüne basa basa söyledim çünkü biliyorum başıma geleceğini. Hemen akabinde şu an ki tarifem de internet çok geçersem boşuna gitmesin dememe rağmen onlarda bana merak etmeyin 10 gb internet de verelim yetsin dediler. Olay şimdi başlıyor.

Bir sonraki ay ne göreyim dakika 1 60-70 TL civarında bir 10gb paket ücreti. Evet yanlış duymadınız hediye edilen 10gb internetin ücretini yansıtmışlar. Her yeri aramama rağmen ne telefon açıldı ne kimse beni dinledi ne hata etmişiz dediler. İşim gereği hattım kapanmaması için mecbur ödedim ve benim hattımı kapatın ben caymak istiyorum dedim ve ikinci gol cayma bedelini ilk 3 boyunca ödemeniz lazım dediler. Nasıl yani? Dedim ve uzun uzun sitem ederek böyle dememiştiniz dedim ama ilk 3 ay dan sonra cayma bedelsiz çıkabilirsiniz dediler. 2 gün aralıksız işimi gücümü bırakıp Vodafone peşinde koştum fakat çözüm yolu bulamadım ve 2 ay daha bekleyeyim en iyisi sonra çıkarım dedim. 3.ay geldi çattı ve hop faturama bir 30 TL ek ücret bedeli yansımış. Bu nedir dediğim de bilmiyoruz dediler. Tamam kardeşim ödeyeyim de bu ne ücreti? -bilmiyoruz. 3 tamam madem 3 ay doldu paketimi iptal ettirin önceki konuşmalarımda 3 ay geçmesi lazım demiştiniz dediğimde sizce ne demiş olabilirler 😂? Evet cayma bedeli için ilk 3 ay da çıkmanız lazımdı demezler mi. Nasıl yani? E ben hayatımda böyle yanıltılmadım hem de üst üste 2-3 kez.

Şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru da bulunacağım. Cayma bedelini de verip başka hatta geçeceğim ama benden alınan fahiş fiyatlar ve yalan ile alınan ücretlerin hepsini geri alacağımdan emin olabilirsiniz.

15 Şubat 2024 14:07 (Şikayetten 16 saat sonra)
16 Şubat 2024 16:14

Değersiz Vodafone. Müşteri temsilcisiyle görüşmemizin sonunda hiçbir yardım da bulunmadığınız ve aksi hal de beni yalancı durumuna soktuğunuz bile görülmüştür. Bu konuya ilgili ne kadar ileri gidebilirsem gideceğim ve benden aldığınız haksız kazançları alabilmek için ve beni bu mağduriyete uğratıp zamanımı, paramı boşa harcadığınız için her türlü hukuki işleme başvurup sonuna kadar gideceğimi bilmelisiniz...

Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
05 Nisan 2024 03:07
"Telefondaki hanımefendi bana uygun tarifeyi buldu ve içimi rahatlatacak bilgilendirmeler yaptı kendisine çok teşekkür ederim"
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
23 Eylül 2023 07:12

Zeynep
22 Ocak 2024 15:00

Muhammed
26 Mart 2025 23:06
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 20:48
Vodafone Kategorileri