Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Numara Taşıma Cayma Hakkı.

06 Nisan 2023 16:25

5307****83 numaralı hattımı Vodafone'a taşıdım. Hat 31.03.2023 tarihinde aktif oldu ancak sonrasındaki bir hafta boyunca internet erişimi alamadım ve firma sorunu çözemedi. Bunun üzerine cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirttim ancak böyle halkımın olmadığı söylendi. Taahhütnameyi talep ederek cayma hakkı konusunda inceleme yapmak istediğimi belirttim ancak ne müşteri hizmetleri ne bayi ve ne de online işlemler aracılığı ile taahhütnameyi alamadım. Kuryenin imzalattığı sözleşme ve taahhütname ortada yok. Her şeye rağmen başvurumun iptal edilmesini talep ettim ancak bu seferde fatura kesim tarihi olan 21 Nisan tarihine kadar işlem yapılmayacağını söylediler. Bu durumda eğer varsa cayma hakkı süresinin dolmasından hatta bu süreyi doldurmak için beni oyalıyor olmalarından korkuyorum. Hizmet alamadığım bir ürünün iadesi için bedel ödemek istemiyorum.

06 Nisan 2023 18:36 (Şikayetten 2 saat sonra)
07 Nisan 2023 11:52

Buradaki şikayetime istinaden mi oldu bilmiyorum ama Vodafone genel merkezinden arandım ve bir haftadır diğer tüm görüşmelerimde olduğu gibi hattımın ayarlarının sıfırlandığını ve yeni ayarların gönderildiğini bir daha sorun yaşamayacağım söylendi. Maalesef değişen bir şey yok. Hala internet alamıyorum. Aynı cihaza başka operatörün hattını takat takmaz hiçbir ayar yapmadan internet geliyor. Yani cihazda bir sorun yok.

07 Nisan 2023 20:23
07 Nisan 2023 20:27

Gönül isterdi ki firma sorunumu çözsün ya da cayma bedeli almadan taahhüdümü iptal etsin ancak ısrarla 1 hafta önce geçiş yaptığım ve kesinlikle hizmet alamadığım bir abonelik için 97 TL cayma bedeli aldılar. Bu aşamadan sonra Vodafone'un müşteri odaklı değil tamamen para odaklı bir firma olduğu izlenimi taşıyacağım. Gerisini Tüketici Mahkemesi'ne bırakıyorum.

Davut
Davut

Benim hattım Vodafoneydi çekmiyordu bende bundan dolayı numaramı taşıdım aylık 1200 TL fatura ödüyordum boşu boşuna kullanmadığım internetin dakikanın parasını ödüyordum şimdi de numara taşıdığım için 3800 TL Cayma bedeli çıkarmışlar ben ne yapacağım

Vodafone'da Numara Taşıma Sürecinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

İlker
11 Eylül 2025 12:46
vodafoneda-numara-tasima-surecinde-gecikme-ve-iletisim-sorunu-3.jpg

03 Ekim 2025 17:16
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
18 Nisan 2025 18:16