Salih sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Müşteri Temsilcisi İsteğim Dışında Hattımı Tamamen İptal Etti.

16 Haziran 2024 00:59

16.06.2024 tarih ve 16:36 saatinde müşteri temsilcisini arayarak kullandığım diğer hattımın fatura taahhüdünün bugün son günü olduğunu ve faturamı yenilemeyeceğimi söyledim. Ön ödemeli olarak kullanmaya devam etmek istediğimi belirttim. Bana hat iptal işlemini onaylıyor musunuz diye sorduğunda, onay vermeden önce tekrar ettim. 'Hattımı ön ödemeli olarak kullanmaya devam edebilecek miyim?' diye sordum. Müşteri temsilcisi, ön ödemeli olarak kullanmaya devam edebileceğimi söyledi ve ben de onay verdim. Ancak aynı dakika telefonuma hattımın iptal işlemi başlatıldığını bildiren mesaj geldi. Biraz sonra hattım iptal edilmiş. Şimdi 'Vodafone'a ait böyle bir numara yoktur' diyor. Hattımı tamamen kapatmış Vodafone müşteri temsilcisi. Konuşmamızda yanlış anlaşılacak hiçbir kelime ya da cümle yoktu. Taahhüdümü yenilemeyeceğimi, fatura kullanmak istemediğimi, ön ödemeli olarak kullanmaya devam edeceğimi söylemiştim sadece. Şikayet etmek için Vodafone'u aradığımda aralıklarla 3 ya da 4 defa aramak zorunda kaldım. Hiçbir müşteri temsilcisi şikayet oluşturmadı. 'Hat onayınız ile kapatılmış, bir şey yapamayız, isterseniz bayiye gidip ödemesini yapın, hattınızı tekrar alın, havuzda duruyorsa' diyerek beni mağdur ettiler ve şikayet oluşturmadılar. Israr ettim şikayet oluşturmak için. Bu defa iki müşteri temsilcisi suratıma kapattı telefonu. Aynı gün 23:29'da aradığım müşteri temsilcisi suratıma kapattı. 23:46'da aradığım temsilci de suratıma kapattı. İşlem yapmamak için bir sürü bahane sundular. Sonunda 'İstediğin yere şikayet et' diyerek lakayıt bir şekilde suratıma kapattı. Vodafone'dan şikayetçiyim. Hem Vodafone hakkında hem hattımı iptal eden temsilci hakkında ayrı ayrı tazminat davaları ve hukuk davaları açacağım. Kendi hattımı parayla geri almak zorunda bırakıyorlar beni. Ben iptal edilmesini söylemedim. Neden para ödeyeyim tekrar? Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

16 Haziran 2024 01:29 (Şikayetten 29 dakika sonra)
19 Haziran 2024 13:20

Hiç kimse irtibata geçmedi.

29 Haziran 2024 16:45

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Haziran 2024 22:15

Evet aradınız şebeke sorunu nedeniyle görüşme sağlanamadı. Tekrar aramanızı bekliyorum. Hem Vodafone hakkında hem de şikayetimi almamak için ısrar eden müşteri temsilcileri hakkında dava açacağım. Hem tazminat davası hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. 4 defa aradım şikayet için. Hepsi şikayetimi almamak için uğraştı ve sonunda hepsi telefonu yüzüme kapattı. Aramanızı bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için hiçbir şey yapmıyor Vodafone.

30 Haziran 2024 12:56

23 Şubat 13:14

Tekrar arayabilirdiniz. Fatura itelemek için her 20 günde bir aramayın dediğim halde arıyorsunuz ama

01 Ağustos 2024 19:25

07 Ekim 2024 17:10

14 Kasım 2023 12:21
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 14:43
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 11:54

Vodafone Kategorileri