Eda sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobil İmza Hizmeti: Var Ama Yok!

23 Aralık 2024 16:21

Vodafone mobil imza hizmeti verdiğini iddia ediyor ancak Vodafone'ın birçok hizmeti gibi bu da fiilen olmayan bir şey. Tam bir aydır mobil imza almaya çalışıyorum, Çerkezköy ve İstanbul Bakırköy'de bulunan mobil imza yaptığı söylenen yetkili bayilerin hepsini dolaştım, hiçbiri mobil imza yapmadığını, Vodafone'un kendilerine sim kart göndermediğini söyledi. En son müşteri temsilcisini arayıp bayi yetkilisine telefonu verdim. Onlar da aralarında birbirleriyle tartıştılar ve verilen cevap "Bu bayide yokmuş, başka bayileri arayıp sorun isterseniz." Bayileri aradığımızda ise açmıyorlar. Bulduğum tüm yetkili Vodafone bayilerini gezmem mi gerekecek? Oysa ki arkadaşım Turkcell hattında 5 dakikada almıştı. Vodafone bir hizmet sunduğunu iddia ediyor ancak ortada bir hizmet yok. Suç bayide değil, suç Vodafone'da. İnsanı canından bezdiriyor. Keşke ben de Turkcell'li olsaydım. Sorun yaşayanlar lütfen ayıplı hizmetten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvursunlar, kararı da avukatlarına verip icraya koysunlar. En azından belki o zaman bir çözüm bulunur.

23 Aralık 2024 16:48 (Şikayetten 27 dakika sonra)
23 Aralık 2024 21:10
Eda
Eda
26 Aralık 2024 15:36

Aynı gün Vodafone tarafından arandım. Bir bayinin açık adresini verdiler, mobil imza işleminin yapılması için kesinlikle yeni bir sim karta ihtiyacım olmadığını ve bu şubede işlemlerin mutlaka tamamlanacağını söyledi. Ertesi gün verilen adrese gittim, Vodafone tarafından sim kart gönderilmediği için mobil imzanın yapılamadığını söylediler. 12 şube gezdim ve hiçbirinde yok. Vodafone mobil imza hizmeti vermiyor, Turkcell’e geçin.

Müge sonuçtan memnun değil

31 Ocak 2025 12:55
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobil İmza İşlemlerinde Bilgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

24 Mayıs 2025 08:29
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
19 Temmuz 2023 00:25
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Mobil İmza Aktivasyonu Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Çözümsüzlük Sorunu

02 Haziran 2025 15:48
Şule sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 13:32
Vodafone Kategorileri