İsmail sonuçtan çok memnun

Vodafone Kırmızı Fırsat 16 GB 105 TL. Taahhütlere Uymuyor.

29 Temmuz 2023 21:49

Vodafone kırmızı fırsat 16gb tarifesi ile birlikte 23 Mayıs 2023 tarihinde Vodafone geçtim ve ücreti 105 TL olması gerekirken bir aylık fatura bedeli 159.7 TL olarak kesilmiş. Müşteri hizmetlerini birkaç defa aradım. Maalesef müşteri temsilcileri konulara vakıf değiller hiçbiri fazlalığın nereden kaynaklandığına dair ikna edici olamadılar. Üstelik de Haziran ayı içinde hiçbir ek paket istemediğimi belirttim. Ses kayıtlarım incelendiğinde anlaşılacaktır. Yaklaşık aynı tarihlere yakın 2 adet daha hattımı aynı tarifeyle taşıdım. Söz konusu hatlarla ilgili kesilen faturalarda problem gözükmüyor.
Bu hattımla ilgili olarak Taahhüt ettiğim 105 TL. Dışında fazla alınan 54.7 TL. Nin iadesini istiyorum.

vodafone-kirmizi-firsat-16-gb-105-tl-taahhutlere-uymuyor-1.pdf
29 Temmuz 2023 22:22 (Şikayetten 32 dakika sonra)
01 Ağustos 2023 10:01
01 Ağustos 2023 10:42

Vodafone yetkilileri arayarak fazla alınan ücretin iadesinin yapıldığını ve bir sonraki faturadan mahsup edileceğini belirttiler.

Sereha
Sereha

Değerli Vodafone kasım ayında 16 GB 1000 dakika 1 yıl taahhütlü tarifenize geçtim 3 ay 106 tj fatura ödedim şubat ayı faturası 121 TL geldi 15 TL fazlalık var az donanımlı hiçbir şeyden bir haber olan müşteri hizmetleri vergiye zam geldi defi 5 TL iki saat anlattım tarifem 96 TL vergi yani 111 olur diye ama anlatamadım bu tarife şu an 106 artı vergi gözüküyor 1 yıl taahhütlü 96 TL tarife 106 olmuş vergi hariç tarifeye niye xam yaptınız dedim yok 106 diye iddialaştı 4 adet hattımı bu taifeye geçirdim bu yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum

Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 11:40
Vodafone Yanlış Fatura Kesiyor
Vodafone Yanlış Fatura Kesiyor
Burcin sonuçtan hiç memnun değil

Burcin
07 Kasım 2023 12:45
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 12:45
Vodafone Fatura Tutarı Beklenmedik Şekilde Arttı Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

Vodafone Kategorileri