Vodafone Güvenli Depo Parolamı Unuttum

16 Şubat 2024 03:411.688
İsmail'in Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Güvenli depo şifremi unuttum ve 'şifremi unuttum' butonu müşteri temsilcisine bağlanmamı söylüyor. Ancak müşteri temsilcisi de konu hakkında bilgisi olmadığı için sorunum bir türlü çözülemiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana yardımcı olmanızı talep ediyorum. Bilgi bekliyorum.

16 Şubat 2024 04:12 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

17 Şubat 2024 15:50

Merhaba tarafınızdan arandım bana link geleceği hakkında bilgi verildi ama tarafıma ulasan sıfırlama linki henüz gelmedi

19 Şubat 2024 15:14

Daha önce güvenli depo hesabıma giremediğime dair bir şikayette bulundum çözüm ekibi aradı size sıfırlama linki göndereceğiz dedi link gelmedi tekrar yollayacağız dedi ama yine gelmedi ve tekrar ne arayan oldu ne soran oldu ve benim mağduriyetim devam etmektedir müşteri temsilcisi ni arıyorum konuyla ilgili bilgisi olmayıp beni satış birimine yönlendiriyor artık bilgili bir kisinin beni arayıp sorunumu çözmesini istiyorum

19 Şubat 2024 17:25

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

10 Ekim 2025 13:00

Güvenli depo şifremi unuttum yenilemek için şifremi unuttum diyorum canlı destek hattını aramamı söylüyor arıyorum fakat yardımcı olmuyorlar lütfen bana yardımcı olur musunuz.?

13 Aralık 2024 01:45

Güvenli depo şifremi unuttum şifremi alabilmem için bana yardımcı olur musunuz. Lütfen teşekkürler

Mühürdar
Benzer Şikayeti Var
13 Nisan 2024 03:51

Güvenli depo şifresimi unuttum. Kod geliyor. Ama ikinci kod gönderildi diyor gelmiyor. Güvenli depoya giremiyorum

18 Nisan 2024 23:571.697

"Sorunum çözüldü teşekkürler"