Vodafone FreeZone İkiye Katlama

Vodafone FreeZone İkiye Katlama
25 Temmuz 2024 09:44

Vodafone FreeZone ikiye katlama kampanyasından yararlanamıyorum. Vodafone bayiye gittiğimde bu paketin iyi olduğunu düşünüp o fiyatı ödedim, şu an boşa ödediğimi düşünüyorum. Müşteri temsilcisini arayın dediler. Aradım, o da çözdüğünü söyledi fakat sorunum çözülmedi. Bu mağduriyetin en kısa zamanda çözülmesini istiyorum.

08 Ağustos 2024 10:18

Gerçekten inanılmaz bir marka bayiye gidip paketimi değiştirdim Red'li 18 tarifesine geçince FreeZone kullanıcı olarak kendimi ekleyebileceğimi ve paketimin katlanacağını söylediler bende onlara inanarak geçtim yaklaşık 15 gün oldu ve paketim katlanmadı bu süreçte 6 kere bayiye gittim hepsinde beni oyaladılar müşteri hizmetlerini arayınca böyle bir kampanyanın olmadığını söylüyorlar ama bayide beni Red'li 18 e geçiren çalışan var diyor orada müşteri hizmetlerini aradım ve bayide ki çalışanla görüştürdüm birisi var diyor birisi yok diyor ben böyle ciddiyetsizlik görmedim çevremde kim varsa Vodafone geçmemesini söylüyorum pes doğrusu

Ek
25 Temmuz 2024 10:26 (Şikayetten 41 dakika sonra)
25 Temmuz 2024 13:05

Hala bir geri dönüş yok

25 Temmuz 2024 15:09

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2024 15:15

Mesai saatleri içinde telefonla konuşamıyorum saat 18.00 dan sonra ararsanız sevinirim

25 Temmuz 2024 17:04

Neslihan
22 Mayıs 2025 16:27
FreeZone Üyeliğim Sebepsizce Sonlandırıldı, Sorunum Çözülmüyor
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
22 Şubat 2025 09:53
"Gül hanım beni arayarak sorunumu hiçbir şüphe bırakmadan çözümlendirdi kendisine çok teşekkür ediyorum"
Uygar sonuçtan memnun

30 Mayıs 2024 14:10
"Aynı gün içinde beni arayıp sorunumu çözmeme yardımcı olan kişiye teşekkür ederim, sorun kalmadı."
Vodafone Müşteriyi Nasıl Mağdur Edeceğini İyi Biliyor.
Vodafone Müşteriyi Nasıl Mağdur Edeceğini İyi Biliyor.

Ek İnternet Paketi Sorunu Nedeniyle Haksız Ücretlendirme Ve İade Talebi

Nurcan
25 Ağustos 2025 18:20
Naz sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 00:10
Vodafone Kategorileri