Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Bir Daha Tövbe Tövbe!

27 Ağustos 2024 18:31

Reklamları üzerine telefon hattımı Vodafone'a taşımak üzere 2 hafta önce müracaatta bulundum. Sim kartımın sadece kurye aracılığıyla teslim edileceği ve "Dijitalkurye" tarafından getirileceği ifade edildi.
Ancak bu sürede ne gelen ne soran oldu. Bu durumu bildirmek için Vodafone ile her defasında verilen birbirinden farklı telefon numaraları ile günlerdir 15-20 defa konuştum. Yetmedi, çaresizlikten, [email protected] adresine e-mail gönderdim.
"İletişime geçtiğiniz kanalımız üzerinden yalnızca Vodafone evde internet müşterilerine destek verilmektedir. GSM... Hizmetiniz için 0542 542 00 00 numaralı kanalımızdan destek almanızı rica ederiz." cevabı verildi. Bu numarayı zaten defalarca aramış, sonuç alamamıştım.
Son olarak durumu genel müdürlüklerine bildireyim diye, 26.08.2024 günü Vodafone Genel Müdürlük telefonu olan 0212 367 00 00'u aradım. Bir süre bekletildikten sonra 27.08.2024 günü (bugün) kurye ile sim kartımın getirileceği söylendi. Yine gelen olmadı. Bu yüzden Genel Müdürlük telefonunu 27.08.2024 günü saat 17'de tekrar aradım. Müşteri temsilcisi t** Hanım'a durumu anlattığım konuşmamın sonunda anladım ki, Vodafone Genel Müdürlüğü'nün de bir şey yapacağı yok.
Dijitalkurye denen "şeyin" 0850 822 22 22 numaralı telefonunu aramak da WhatsApp numarası olarak verilen 0534 225 18 **'ye yazmak da hiçbir işe yaramıyor.
Koca Vodafone'un gönderileri için "kurye diye" anlaştığı Dijitalkurye isimli "şey" üzerinde hiçbir ağırlığı ve etkisi bulunmadığını tecrübe ederek öğrenmiş oldum.
Velhasıl, 2 hafta geçti, bu arada önceki operatörle olan taahhüt sürem 6 gün önce sona erdi, Sim kartın ne zaman getirileceği hâlâ meçhul.
Bir daha Vodafone mu? Tövbe tövbe!

29 Ağustos 2024 19:54

Şikayetvar'a yazdığım, Sim kartımın 15 gündür getirilmediğine dair şikayetim üzerine Vodafone'un bir çalışanı 28.08.2024 günü telefon etti ve Sim kartımın 29.08.2024 günü saat 18'e kadar getirilmek üzere randevu oluşturulduğunu ifade etti.

Hemen ardından Vodafone Şikayetvar'da şunu yazdı: "Yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık."

Orta zekalı herkesin bildiği üzere; Randevu oluşturmak Sim kart getirilip sahibine teslim edilmedikçe problemi çözmek demek değildir.

Ben de bu sebeple Vodafone'a cevap olarak 28.08.2924 günü "... Şu an'a kadar çözdüğünüz bir şey yok. Yarın yani 29.08.2024 günü saat 18'e kadar göreceğiz, Yaşattığınız bu sıkıntıyı giderip gidermeyeceğinizi. Umarım belâ okumak zorunda kalmam." diye karşılık verdim.

Vodafone'un kankası Dijital Kurye Vodafone'u ve müşterisini yine adam yerine koymadı. Sim kartı 15 gündür olduğu gibi bugün de getirmedi.

Bana da belâ okumak ve ilenmek kaldı.

27 Ağustos 2024 19:15 (Şikayetten 43 dakika sonra)
28 Ağustos 2024 12:15

Yarattığınız problem, Şikayetvar tarafından 27.08.2024 günü saat 18.31'de Vodafone'a bildirildi. 19.15'de verdiğiniz cevapta "En kısa zamanda sizinle irtibata geçilecektir." dediniz. Üzerinden tam 17 saat geçti. İrtibata geçmediniz. Vodafone'un "En kısa zaman"dan anladığı ve kastettiği nedir? 28.08.2024 saat 12.15

28 Ağustos 2024 14:15

2 saat daha geçti. Oldu 19 saat. Vodafone'un "En kısa zamanı" 19 saat de değilmiş!

28 Ağustos 2024 15:24

20 saat önce "Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır." dediniz ya... Şimdi aklıma geldi: Vodafone'un anlaşma yaptığı "Dijital Kurye" denilen "şey" hayali bir şirket olmasın! En kısa zamanda deyip 20 saatte benimle irtibata geçmediğinize göre... 20 saatte Vodafone da "takip edip" bulamadı anlaşılan Dijital kuryeyi. Polise kayıp ihbarında bulunsanız diyorum.

28 Ağustos 2024 17:16

"En kısa zamanda sizinle irtibata geçilecektir." demenizin üzerinden 22 saat geçti. Bu sözden anlaşılan, bir iki saattir. Yalan söylemekten utanmıyor musunuz?

28 Ağustos 2024 18:37
28 Ağustos 2024 19:06

"yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık." diyorsunuz ya... Bana biraz önce saat 18.35'te telefon eden müşteri temsilciniz Ferda hanım, Sim kartımın 29.08.2024 günü (yarın) saat 18'e kadar getirilmek üzere randevu oluşturduğunuzu ifade etti. Ben de, sorumsuz Dijital Kurye'nin sim kartımı 29.08.2024 günü de getireceğine inanmadığımı ifade ederek, "yine de inşallah getirilir." dedim ve "Vodafone bu rezil şirket ile çalışmaya mecbur mu? Amirlerinize söyleyin, insanları mağdur etmeyecek başka bir kurye şirketi bulsun." vb. Gibi sözler söyledim. Hasılı, şu an'a kadar çözdüğünüz bir şey yok. Yarın yani 29.08.2024 günü saat 18'e kadar göreceğiz, yaşattığınız bu sıkıntıyı giderip gidermeyeceğinizi. Umarım belâ okumak zorunda kalmam.

29 Ağustos 2024 13:09

Hey Vodafone! Randevu oluşturmayı "Sağladığımız çözüm" diye lanse ediyorsunuz ama, Sim kart müşterinize (bana) teslim edilmedikçe sorunu çözmüş olmuyorsunuz. Dijital Kurye'niz 27.08.2024 ve 28.08.2024 günlerinden sonra, verdiğiniz randevu günü olan 29.08.2024 gününün yarısı geçmişken, Sim kartımı saat 13.05 itibarıyla da getirmemiştir. Haberiniz olsun.

29 Ağustos 2024 19:08

Ey Vodafone! Dün, bugün için verdiğiniz randevuya da Dijital Kurye icabet etmedi. Sim kartımı bugün de getirmedi. Beni, sabah saat 08'den beri 11 saattir evde hapis gibi beklettiniz. Bunun kul hakkına girmek olduğunu size hiç kimse söylemedi mi? Görmüyor musunuz? Dijital Kurye denen bu uğursuz şirket Vodafone'u Yalova Kaymakamı yerine koyup iplememektedir. Allah Dijitalkurye'nizi yer ile yeksan etsin inşallah.

Ebrucan
18 Kasım 2024 22:59
Vodafone'un Teslimat Sorunu Ve Hayal Kırıklığı
Vodafone'un Teslimat Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

Kubilay
23 Ağustos 2024 14:08
Vodafone ile Numara Taşıma Sürecinde Yaşanan Sorunlar ve İletişim Problemleri
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 09:41
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 14:31

05 Mart 2024 14:19