Vodafone Aynı Tarifeyi Kişiye Özel Teklif Verip Farklı Fiyat Sunuyor

19 Temmuz 2024 13:31176
Özge'nin Teşekkür Mesajı
Ücret olması gereken fiyata getirilmedi fakat indirim sağlandı. Teşekkür ederim.

Vodafone aynı tarifeye iki farklı teklif sunuyor. Vodafone kayıtlı hattım var ve yıllardır bu hattı kullanıyorum. Tarifem 31 Temmuz 2024 tarihinde bitecek. 2 ay önceden arayıp tarifeniz bitiyor diye bilgi verdiler. Uygun fiyatlı tarife olduğunda geçiş yapmak için 2 aydır düzenli olarak kampanyaları takip ediyorum. Red'li 22GB Paketi bana 350 lira olarak teklif ediyorlar. Geçen hafta arkadaşım aynı tarifeyi 230 liraya aldı. Ekran görüntülerini ekte paylaşıyorum.
Müşteri hizmetlerini aradım ve mağduriyetimi ifade ettim. Aynı hizmeti neden farklı fiyatlarla satıyorsunuz diye sordum ve bana da aynı fiyattan vermelerini talep ettim. Fakat bana olan teklifin 350 lira olarak kalacağını ve herhangi bir değişiklik yapamayacaklarını söylediler.

19 Temmuz 2024 15:22 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Temmuz 2024 17:37

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Özge
24 Temmuz 2024 10:50

Merhaba, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde tarifede indirim sağladınız fakat telefon görüşmemizde belirttiğim gibi hala aynı hizmet için bana yüksek ücret ödetiyorsunuz. Elektronik Haberleşme Sektörüne İlişkin Tüketici Hakları Yönetmeliği'nin “Tüketici Hakları” başlıklı 5’İnci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi “Benzer konumdaki tüketicilerin hizmetlere eşit şartlarda erişebilme ve ayrım gözetmeyen adil ücretlerle hizmetlerden yararlanma hakkı, ” hükmüne aykırı hareket etmiş oluyorsunuz. Bu nedenle diğer tüketici ile eşit ücret ödeme talebim devam ediyor.

Özge
31 Temmuz 2024 09:51

Vodafone'un Paket Değişikliği Ve Fatura Sorunu

12 Aralık 2024 00:31455

"Hızlı çözüm süreci içi teşekkür ederim."

Vodafone Nun İlgisizliği Ve Müşteri Seçmesi Hakkında

4 Temmuz 2024 23:44203

Vodafone'un uzun zamandır müşterisiyim, son 4 aydır 10 GB internete 375 TL ödüyorum, paketim bitiyor ekstra paket tanıml...

Vodafone'dan Adil Olmayan Tarife Farklılıkları

4 Eylül 2024 11:38211

Vodafone operatöründe 2 tane hat kullanmaktayım. Sahip olduğum hatlardan birinin tarifesi bitmek üzere tarife araştırmas...

Vodafone Tarife Yalanı Haksız Para Kazanma

20 Haziran 2024 17:42265

"Müşteri hizmetlerinden şeyma Hanım beni dinleyip sorunum doğrultusun da yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ederim."

Yanlış Bilgilendirme ve Fahiş Fatura Artışı

12 Ağustos 2024 14:33298

Vodafone abonelik hizmetleri 12.08.2024 tarihinde Vodafone müşteri hizmetlerinden arandım. Bana tarife süremin bittiği s...

Tümünü Gör
Vodafone Telefon Tarifeleri Ve Ücretlendirme

Vodafone TelefonTarifeleri Ve Ücretlendirme

Yasin
Vodafone Faturalı Hat Mağduru!

Vodafone FaturalıHat Mağduru!

Elif
Vodafone Mağduriyetimin Giderilmesini Arz Ederim!

VodafoneMağduriyetimin Giderilmesini Arz Ederim!

İbrahim
Vodafone 245 TL Tarifeli Fatura Olmuş 2110 TL. Diyorlar İlk Ayda 2600 Dediler!

Vodafone 245 TLTarifeli Fatura Olmuş 2110 TL. Diyorlar İlk Ayda 2600 Dediler!

Serdar
Vodafone Kararsızlığı Yorulduk Artık!

VodafoneKararsızlığı Yorulduk Artık!

Paşa