Barış sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone A Numara Taşıdım Bin Pişman Oldum

19 Nisan 2024 05:36

Vodafone'a hattımı taşıdım ve taşıdığıma pişman oldum. Telefonla konuşurken internet çekmiyor, hat sürekli kesiliyor. Baz istasyonu seçemiyor, müşteri temsilcisiyle görüşme dahi yapamıyorum. Tobi adında bir sistem çıkarmışlar, sadece zaman kaybettiriyor. Turkcell'e geri dönmek istiyorum ancak '3 ay kullanmak zorundasınız' diyorlar. 15 gün olmadı, cayma hakkımı kullanmak istiyorum fakat yapamıyorum.

04 Temmuz 2024 03:37

Hattımı Vodafone a taşıdığımdan beri telefonu, interneti ve telefonunda yüklü aplikasyonları verimli ve sağlıklı kullanamıyorum. Defalarca problemi iletmeme rağmen servis ayarlarınızı güncelliyoruz telefonunuzu kapatıp açın demekten başka bir şey yapmadılar. Ben Vodafone aboneliğinden çıkmak istiyorum bu seferde karşıma cayma bedeli çıkartıyorlar. 1400 küsur ₺. Hem hizmeti veremeyeceksiniz hem fatura keseceksiniz üstüne üstelik bizi bırakırsan cayma bedeli alırız diyeceksiniz. Bu nasıl bir ticaret. Mevcut kullandığım operatör olan Vodafone işlerimin akışını yavaşlatıyor ve işlerimden verim alamıyorum. Cayma bedeli ödemek istemiyorum. Acilen hattımı başka bir operatöre taşımak istiyorum. Ciddi para ve zaman kaybına uğruyorum. Uğraşması da cabası

19 Nisan 2024 06:09 (Şikayetten 32 dakika sonra)
19 Nisan 2024 18:07
19 Nisan 2024 20:07

Selda hanıma çok teşekkür ederim işinde uzman

Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
03 Temmuz 2024 14:30
Haydar sonuçtan çok memnun

Haydar
01 Ağustos 2025 09:34
"Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."

05 Eylül 2023 13:16

11 Nisan 2025 12:02