Süleyman sonuçtan çok memnun

Vodafone 4.5G Mobil İnternet Hızı Aşırı Düşük

Vodafone 4.5G Mobil İnternet Hızı Aşırı Düşük
07 Aralık 2023 14:07
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Vodafone müşteri temsilcisinin kibar ve çözüm odaklı yaklaşımı çok iyiydi. Bölgemde şebeke kaynaklı bir internet yavaşlığı olabileceği ve en kısa sürede şebeke çalışmasıyla bu sorunu gidereceklerini belirttiler. Çözüm odaklı yaklaşımlarını çok olumlu buldum. Firmaya teşekkür ederim.”

Vodafone hat kullanıyorum. İnternet hızım inanılmaz düşük. Telefonum Samsung'un 5g destekleyen gayet yeni ve güncel bir modeli. 4.5G internet hızı nasıl 1mbit - 3mbit civarında olabilir? Hatta bazen 300kbit değerlerine düşüyor.

Şaka yapmıyorum, gerçekten kbit seviyesine düşüyor. 4,5g 300mbit destekleyen bir teknoloji ama benim alabildiğim 1mbit? Wi-fi üzerinden bağlandığımda telefonum çok daha yüksek hızlara çıkıyor, yani telefonumda bir sorun olmadığı aşikar.

Vodafone Yanımda'dan ayarlarımı kontrol ettim, müşteri temsilcisiyle de görüştüm ancak halen bir çözüm üreten olmadı. Vodafone gibi büyük bir operatöre 2023 yılında bu hız yakışmıyor. Eğer sorunum çözülmezse üzülerek de olsa Vodafone'dan başka operatöre geçeceğim. İnternet hızım konusunda acilen çözüm talep ediyorum.

09 Aralık 2023 12:19 (Şikayetten 1 gün sonra)
11 Aralık 2023 14:59

Cem sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 10:14
Vodafone 4,5g İnternet Hızı Sorunu
Aydın sonuçtan çok memnun

Aydın
14 Aralık 2023 17:34
"İlgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum"
Serkan sonuçtan memnun

Vodafone 4.5G İnternet Hızı Ve Çekim Sorunu, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

Serkan
05 Temmuz 2025 18:51
vodafone-45g-internet-hizi-ve-cekim-sorunu-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-6.jpg
vodafone-45g-internet-hizi-ve-cekim-sorunu-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-5.jpg
vodafone-45g-internet-hizi-ve-cekim-sorunu-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-4.jpg
vodafone-45g-internet-hizi-ve-cekim-sorunu-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-2.jpg
vodafone-45g-internet-hizi-ve-cekim-sorunu-musteri-hizmetlerinden-cozum-alamiyorum-1.jpg
Karaçetin sonuçtan hiç memnun değil

Karaçetin
25 Haziran 2025 19:41
vodafone-mobil-internet-hiz-ve-baglanti-sorunu-cozulmuyor-1.jpg
Gökberk sonuçtan hiç memnun değil

Gökberk
17 Mart 2024 23:13