Fazıl sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 12:50

Vivense'den aldığım ve kurulumunu Vivense'nin yapmış olduğu db5c06660611 numaralı kitaplık siparişim normal tarihinden 1 hafta sonra kurulumu gerçekleşti. Montajı yapan kişi vidaların bir kısmını sıkmamış. Asıl şikayetim videoda görüldüğü üzere beşik gibi sallanıyor.

22 Ocak 2024 11:26

Vivense destek ekibi almış olduğum kitaplığın hatalı kurulum hatalı üretim sorunlarına yardım amaçlı evime geldi. Kitaplıktaki sorunu fark ettiler alt kısma destek amaçlı parça koymaları gerekliymiş. Kitaplıktaki tüm eşyaları indirmeyi birkaç kez teklif etmeme rağmen gerek yok vakit kaybı diyerek indiremediler ve parça takılırken fotoğraf makinesini düşürdüler. Makinenin içi açıldı ve fonksiyonları çalışmıyor. Kitaplık teslim zamanından 1 hafta geç geldi kuruluma 10 gün bekledim destek ekibini 2 hafta bekledim mala zarar vermeleri de cabası. Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum markayı

03 Ocak 2024 13:13
Vivense Hatalı Kurulum Problemi

Parçaların birçok kısmında deformeler mevcut.

03 Ocak 2024 14:36 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, Mail üzerinden bilgi verilmiştir. İyi günler dileriz.

23 Ocak 2024 14:50

Vivense ekibi hatalı parçalara yapılacak bir şey yok dediler. Kitaplığı sallayıp kamerayı düşürüp gittiler.

Eymen sonuçtan memnun

Eymen
10 Aralık 2023 03:17
"Şikayetim ile ilgili Ayşegül hanım benimle iletişime geçti. Ürünü değiştirebilecek lerini iletti ama ben iş yoğunluğu nedeniyle tekrar bir usta çağırıp monteleme ve kargo süreci yürütemeyeceğimi kendisine ilettim. Kendisi memnuniyetim adına bana hediye çeki tanımladı. İlgisi için teşekkür ederim."

Semanur
21 Ekim 2023 19:51