Vivense Çözüm Üretmiyor Bizi Oyalıyor

Hafsa
06 Kasım 2023 15:02

Merhaba biz geçen yıl Aralık ayında Vivense'den iki adet Merina üçlü koltuk aldık. Faturasını ekte paylaştım. Ancak üründe 6-7 ay gibi kısa bir sürede tüylenme ve iskeletin ortasında çökme gibi sorunlar yaşanmaya başladı. Haziran ayında bu durumu görsellerle birlikte Vivense yetkililerine ilettik. Teknik ekip gönderildi. Gelen ekip baktı ve sorunu ileteceğini söyledi ancak iletiyi evde sorun çözüldü şeklinde ifadelendirmiş. Devamında biz mağazaya gittik yanlışlık olduğunu yeniden ekip geleceğini söylediler o ekipte gelmediği halde gelmiş gibi gösterilmiş çünkü bize ekip değerlendirme formu geldi. Biz yeniden mağazaya gittik ürün iadesini istedik yine yanlış anlaşılmalar olduğu ve durumun artık üst merciye iletilip bize dönüleceği söylendi. Ancak hala bir dönüt alamadık sorunumuzda çözülmedi. Bu çözümsüz oyalama sürecinin artık sonlanmasını istiyoruz.

07 Kasım 2023 09:21 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Hamza
17 Aralık 2024 23:20
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
20 Mart 2024 18:25
Mervan sonuçtan hiç memnun değil

Mervan
11 Şubat 2025 21:12