Alper sonuçtan çok memnun

02 Şubat 2024 21:06
Alper'in Teşekkür Mesajı
“Marka bizim markamız hep birlikte dünya da daha iyiye gitmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Marka ya süreçlerindeki karmaşanın, müşteri algısının önemini anlatmamız gerekli. Benim için hiçbir önemi olmayan bir arızayı giderdiler. Total operasyonda Vestel bana göre maliyet açısından zarar bile etti. Ürünlerindeki maliyet ve kalite yeterliliğini satış sonrası servislerle de desteklemeleri gerektiğini göstermeye çalıştım. Teşekkürler...”

Vestel'le olur neden olmasın.
İzmir'de yer alan Vestel fabrika satış mağazasından teşhir halinde görüp beyaz eşya aldım. Buz dolabının alt çekmecesi ve bir rafının olmadığını söylediğimde biz bu ürünü size gönderirken eksikliklerini gidereceğiz cevabını aldım. Ayrıca mağazadaki Vestel a. Ş. Çalışan arkadaşlarına sevkiyatın nasıl yapıldığını sordum. Görevli arkadaşlar ürünler orijinal ambalajları ile servis lerce evinizse teslim edilip kurulacak cevabını aldım.
Ürünler eve teslim edilirken açık kasa bir kamyonetle 3 adet beyaz eşyanın yalnızca bir tanesinin karton kutuları ile getirdiğini gördüm. Buzdolabı alt kapağı halatla kamyonette sarıldığı için ezilmişti ayrıca ürünün eksik olan çekmece ve rafta yoktu. Servis ürünleri kurup merak etmeyin biz kayıtla bu parçaları değiştireceğiz cevabını verdiler ve gittiler.
Bir sonraki hafta buzdolabının bir cam rafı geldi ancak alt çekmece ve dış kapak yoktu. Tekrar Vestel'e yazmış olmama rağmen hala merak etmeyin ürünün kapak barkodunu bize gönderin halledelim cevabı aldım. Vestel ürettiği ürünlerin parça numaralarını mı bilmemektedir. Şehre 20 km uzaktaki bir yere tekrar tekrar servisin gitmesi doğrumudur. Neden ürününün arkasında durmuyor. Vestel le olur neden olmasın.

05 Şubat 2024 13:58

Bugün Vestel çözüm merkezi tekrar telefonla biz sizden servis ücreti almadan ancak ilgili parçaları bedeli mukabili getirelim dedi. Bu durumda ürünü ufak bir ürün olsa anında Vestel mağazasının önüne götürüp geri iade etmek en doğru çözüm olacaktır.

05 Şubat 2024 17:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

06 Şubat 2024 11:15

18 saat oldu iletişim için bir geri dönüş alamadım. Gerçekten çakışmayı durduran bir arıza ile karşılaşsaydım ne duruma düşeceğimi gördüm. Vestel'le olur mu sizce

06 Şubat 2024 20:10

Evet ürün alınalı 3 haftadayız. İki servis ziyareti (İlce merkezinden 30 km uzaktaki evime) 3 kere çağrı merkeziden aranma her defasında hikayenin anlatılması. Kurumu yapan servisin arayıp biz sizden servis ücreti almayalım ama parça ücretini Vestel bizden talep ediyor cevabı. Bu operasyonun zarar ettiği kesin Vestel le Neden olmuyor ortada. Bir Türk markasını dünya klasmanına getirmeyi hedefleyen yönetimin önce ülkedeki durumu düzeltmesi gerekir.

03 Mart 2024 09:06

Bir aydan fazla bir süre geçmiş ve henüz bir ürünün plastik sepeti temin edilemedi. Çağrı merkezinin ayrıca kendi servisinin 30 km uzaktaki evime sevk sırasındaki meydana getirdiği hasar içinde keşke ürünü teslim almasaydınız ürünü iade etseydiniz cevabı da bir sorumsuzluktur. Bana sizden servis ücreti almayalım ama taşırken hasar verdiğimiz kapağı ücretini alıp değiştirelim öneriside tam bir saygısızlıktır. Vestel le olmadığını gördüm. Ne yazık ki bu yöntemlerle bir Türk markasının dünya markası olması nasıl mümkün olacak merak içindeyim.

15 Mart 2024 09:53

Süreçle ilgili son durumu anlatmak ve konu ile ilgili kişilerin bir Markanın içinde olduğu durum için ne aksiyonlar alması gerektiğini düşünmesini isterim. Bir hafta önce takribi 2 ay sonrasında beni Vestel çağrı merkezinden aradılar ve durumu fark ettik ve size ürününüzün parçalarını bedelsiz olarak servisimiz aracılığıyla monte ettireceğiz dediler. Birkaç saat sonra bir servis telefon etti ve bana önce evinize gelip keşif yapacağız diyerek söze başladı kendilerine durumu tekrar anlattım ve evet biz sipariş veriyoruz size parçalarla birlikte gelip montaj yapacağız dediler. Aradan birkaç gün geçti ve servis size yarın ziyaret yapıp montajı yapacağız dedi. Kendilerine saat aralığı sorduğumda bunu o an yapamayacaklarını sabah erken telefon edip saati bildireceklerini söylediler. Bu sabah evde telefon bekledim ancak saat 8:30 da Herhangi bir arama olmadı ve telefonları da açılmıyordu saat 9:30 da ben tekrar aradım ve cevap veren arkadaş sizin adresiniz şumu gibi başka bir adres söyledi ve kendilerinin bugün değil Cumartesi geleceklerini söyledi ve bana sizi aradık telefon la ulaşamadık cevabını verdi. Bu Markada ssh Üretim qa CRM gibi tüm süreçlerin gözden geçirilmesi ve ilgilerinin konu dikkatlice irdelemesi gerekmektedir.

21 Mart 2024 10:09

Esra sonuçtan memnun

23 Temmuz 2024 18:41
"Sorunum çözüldü"

Sedat
27 Nisan 2024 16:41
Rıza sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Servis Hüsranı

Rıza
08 Ocak 2024 15:45
Vestel Servis Hüsranı
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
02 Aralık 2023 11:46