Vestel Yetkili Servisin 1. Kata Vinç İsteği

12 Mayıs 2024 23:26

Vestel mağazasından Vestel flora doğa inverter 242 a++ Wi-Fi klima aldık. Kurulum için servisle konuşurken, Klimanın borusunun kaç metre olduğunu sorduğumda Torbalı yetkili servisi size keşfe gelelim dediler bende kabul ettim.
Keşfe gelen arkadaş hazır cevap tavrıyla evime 24 binlik klimanın fazla olduğunu söyledi, bende evin havasını kırsın yeterli dedim Diğer odaları soğutmaz dedi. Biz bunu istedik ve aldık dedim. Elektrik faturanız fazla gelir 24 binlik size çok fazla boşuna almışsınız dedi. Ben bu sefer seslenmedim. Duvara ve Fransız balkona baktı. Buraya kurulum yapmamız için sepetli vinç istiyoruz dedi. 1. Kattayız, Fransız balkondan uzanılabilir, aşağıya merdiven konulabilir veya destek duvarından montaj yapılabilir diyerek neden bu şekilde bir isteklerinin olduğunu sordum. 24 binlik klima çok büyük siz büyük almışsınız. Küçük olsaydı takabilirdik ama buraya montaj için arkadaş kaldırdığında elinden düşürebilir önceden çok başımıza geldi ve parasını biz ödemek zorunda kalıyoruz diyerek takmak istemediler. Ne tesadüf ki aynı gün içinde yarım saat ara ile komşumuza Ar***ik firmasından klima bakımına geldiler. Durumu anlattım. Biz de aynı kata sizin yan daireye vinçsiz kurulumu yaptık. Servisteki arkadaşlar yeni veya tecrübesiz olabilirler yapmak istemedikleri için bu yola başvuruyorlar dedi. Keşke bizden alsaydınız biz sorun yaratmıyoruz dedi bende bilseydim kesinlikle onları tercih ederdim. Vestel servisin istediği vinci getirmem bana 5 bin liraya patlayacak. Durum ile ilgili müşteri hizmetlerine başvurdum eğer vinçsiz kurulum olmayacaksa iptal ettireceğim, ar***ik markasından alacağım ve herkese Vestel'in vinç istediğinden bahsedip almamaları konusunda uyaracağım. Eğer baştan bilseydik tedbirimizi aldırdık. Vestel alacağımıza başka marka alırdık ve vinç ile uğraşmak zorunda kalmazdık. Yazıklar olsun tecrübesiz eleman ile çalışan Vestel markasına.!

13 Mayıs 2024 13:54 (Şikayetten 14 saat sonra)

Emre
Emre

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz canımız önemli klimamı bir klima satın alıp servis çalışanlarını satın aldığınızı zannediyorsunuz kendi eşiniz çocuğunuz yapsa bizim yaptığımız işi aynı tavırları şikayetleri onlara yapar mısınız ön görüşlü olun biraz hakaret amaçlı şikayet arıyorsunuz

Mahmut
10 Mayıs 2024 14:14

Kübra
20 Mart 2024 16:33
Zeynil sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Yeni Alınan Klimanın Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Zeynil