Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Yetkili Servis Çalışanlarından Şikayetçiyim!

Züleyha
21 Temmuz 2023 16:23

Ben Muğla Milas'tan Vestel buzdolabı aldım. Ve servis buzdolabını getirdi kutu açtıklarında gövdesi komple ezildi yukarı çıkartırken merdivende demirlere vurdular. İade yaparız ama 1 ay sonra yenisi gelir dediler ve mağdur oluyoruz. İyi niyet dedik kullanalım dedik. Onlarda bize 1 yıl ek garanti verdi. Sorun kapaklarının yönünü değiştirmek istedik ve yarım yaptılar bu kadar olur dolabın kapadığı kapanmıyor ama biz fabrika değiliz diye cevap veriyorlar. E bu değişim olmazsaydı fabrika buna değişim yeri koymazdı. Bizi mağdur ettiler. Muğla Milas Vahap Altun yetkili servis lütfen alın bu ezilmiş dolabı bana yenisi en kısa sürede getirin. Çok iyi ilgilenen N***hanım bu işi çöz. Böyle bir servis çalışanları görmedim ben bu kadar kötü Vestel olamaz. Resmen bizi saf yerine koyuyorlar bu kapak bu kadar kapanır kapılar kapanmıyor ya açık kalıyor. Ya de ben beceremedim abla başka servis gelsin baksın. Sen çekiçle matkapla kırarak kapı yönü öyle değiştirilir sizden gördüm böyle bir şey olur mu ya. Sıfır dolap vermişim 15 milyar paramla rezil ettiler beni bu sıcak şehirde.

01 Ağustos 2023 21:46

Sözünde durmayan Vestel servisi Muğla Milas Vahap Altun yetkili servis. Ürün gelecek deyip bugün içinde 2 kere aramamıza rağmen ürün gelecek gün içinde söyleyip ürünü getirmediler. Ve bu bölgeye Salı ve cuma servis geliyor ben hafta sonu şehir dışına çıkacağım bunlar nasıl bir servis anlamadım Muğla Milas bölgesinde yetkili servis sözde Vahap altın çok kötü sözünde durmayan insanları oyalayan yalan konuşan kalitesiz servis

21 Temmuz 2023 16:46

Hiçbir gelişme yok biz iyi niyetli getirirken emdikleri dolabı kabul ettik ama onlar bir kapı yönünü değiştiremediler bozuk bırakıp gittiler

21 Temmuz 2023 16:45

Sen koskoca Vestel servisin çalışanlarına galoş ver evlere girerken ayaklarına taksınlar böyle bir koku olamaz öldük ya biraz üst başlarına dikkat eyle burası sıcak şehir Muğla Milas. Hem dolabımız yapılmadı bir de yetmez gibi bu kokuya maruz kaldık ayıp ama ya Vahap Altun yetkili servis Milas

Ek
21 Temmuz 2023 19:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Züleyha
23 Temmuz 2023 01:04

Burda gösteriş için vesteliz biz sorunu çözeceğiz gizi yazılar yazmışsınız. Ama sorun çözen yok bizimle iletişime geçen yok çok kötü bir servis Vestel

Vestel Yetkili Servis Mağduriyeti Ve Buzdolabı Teslimatında Büyük Gecikme

Fatih
18 Haziran 15:43
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Servis Kabusu

Mutlu