Vestel TV'nin Tekrarlayan Arıza Ve Yanıltıcı Servis Süreci

13 Aralık 2024 14:192.498

Vestel 102 ekran TV'mi açılmayınca servise götürdüm. Servis, garantisi bittiğinden ücretli onarım yapacağını söyledi. Arızanın ana karttan kaynaklandığını belirterek toplam 2200 TL talep etti. Ücreti ödedim ve TV'yi servise bıraktım.

Ürün geldiğinde ana kart değişimi yapıldığını ve 1 yıl garanti eklendiğini belirterek teslim aldım.
Aradan 6 ay geçince TV aynı arızayı tekrar yaptı. Servise götürdüğümde benden ilk başta 2000 TL ücret talep ettiler. İtiraz edince, ana kartın değişmediğini, onarım yapıldığını söylediler.

Ana kart ve servis ücretini ödediğimi belirttiğimde, ana kartı fabrikadan istemelerine rağmen tedarik edilemeyince onarım yapılarak gönderildiğini ve sisteme bu şekilde bilgi geçildiğini söylediler. Vestel markasının TV'sini aldığıma pişmanım; parça garantisi yok, parça temini yapamıyor ve markanın servisi de kendisi de oldukça kötü.

16 Aralık 2024 23:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Vestel Yeni Televizyonumun Ekran Kartı Yanması Ve Mağduriyetim

13 Şubat 2024 15:501.912

30 Ocak 2024 tarihinde hepsiburada.com aracılığıyla satın aldığım Vestel marka televizyonum, iki kullanımdan sonra kendi...

Vestel Yeni Televizyonumun Ekran Kartı Yanması Ve Mağduriyetim
1 Yorum

2 Haziran 2025 18:58591

"Gemlik Vestel yetkili servisi ile yaşadığım sıkıntıyı ana şubenizden çözüm merkezi ceren hanım sürekli irtibat halindeydik bu süreçte mağduriyetimi giderdikleri için kendilerine çok teşekkür ederim ceren hanıma da söylediğim gibi Gemlik Vestel sahibi ve ustaları Mehmet bey çok sıkıntı yaşattı bana bu süreçte. Gemlik Vestel haricinde Vestel ana şubenize teşekkür ederim yıllardır Vestel kullanırım yine alacağım bir marka"

Vestel Televizyon Tamir Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ekstra Ücret Talepleri

31 Aralık 2024 13:543.468

"Teşekkürler"

Vestel TV Parça Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

12 Şubat 2025 14:491.524

2016 yıl yapımı Vestel marka TV almıştım. TV arıza yaptı. Vestel servisine götürdüm. Besleme kartı yanmış bilgisi verild...

Tümünü Gör
Vestel Televizyonda Kronik Arıza