Vestel TV Fiyat Servis Sorunu!

24 Nisan 2024 15:111.454
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler Vestel çözüm merkezi ve çalışanı halit bey, kızgın bir insanı dinleyerek, hiç kızmayarak çözüm ürettiniz, tekrar tekrar teşekkür ederim
23 Nisan 2024 21:32

40 inç TV nin ekranında çizgi ler oluştu 10 seneyi geçtiği için fiyat veremediler, servis yazdır, servis ücreti almadan size fiyat verelim dediler, servis yazdırdık, önce telefonla arayıp, tahmini fiyat vermek yerine, servisi gönderip 400 TL servis parası alıp TV min kaç tl'ye tamir olacağını söyleyecekler, uzun lafın kısası bizi yüzde yüz yerli yerli yediler,... Alt tarafı TV min ekran değişimi yeni TV'den pahalıysa yaptırmamak için fiyat istedim,15 sene evvel evinde bütün cihazlar Vestel'di şimdi evimde son kalan Vestel TV di, herhalde onunlada çok kısa süre sonra vedalaşacağım, bu ülkede yerli olup da işini düzgün yapan yok mu, her işin kalitelisini yabancılar mı yapacak, yüz de yüz yerli deyip milli duygularla insanları aldatmanın anlamı yok

25 Nisan 2024 13:49 (Şikayetten 22 saat sonra)

29 Mayıs 2024 19:17

Vestel çözüm merkezinden halit bey e çok teşekkür ediyorum, bayağı kızgındım, çözüm üreteceklerine de inanmıyordum, ama 40 inç TV nin yerine bana 43 inç TV yi panel fiyatına verdiler, yani 3de 1 fiyatına, daha sonra ben model yükselttim 55 inç TV yi bana yarı fiyatına verdiler bir de 4 taksit imkanı sundular, yani teşekkürler Vestel çözüm merkezi halit bey, gönlümü fet ettiler

29 Mayıs 2024 19:20

28 Nisan 16:00437

Vestel marka televizyonum arızalandığı için Nisan ayında Büyükçekmece Vestel yetkili servisine teslim ettim. Servis arız...

Tümünü Gör
Vestel Televizyonda Kronik Arıza