Vestel SEG Marka Ve Servis Şikayeti

Vestel SEG Marka Ve Servis Şikayeti
Elvan
30 Mayıs 2024 11:39

Vestel kurulumdan şikayetçiyim. SEG marka klima aldık. Klimanın montajı için yetkili servis geldi eski klimanın borusu bakır boru olduğundan ya bu boruyu yeni klimanız için dönüştürelim 2700 TL ücreti var ya da yeni klimanın içindeki boru kısa kalır 4 metreye kadar Vestel karşılıyor bizden 10 metre boru almanız gerekir. Toplam boru fiyatı 6000 TL yapıyor dendi. Fakat benim elimde yeni klimaya uyumlu 10 metre sıfır hiç kullanılmamış boru olduğunu ve bunu kullanacağımızı söylediğimde de servis bana fabrika kabul etmiyor diye bir yanıt verdi.
Hiçbir mantıklı açıklama yapılmıyor cumartesiden beri klimanın montajı yapılmadı. Ve biz velilere karşı mağdur ediliyoruz. Madem servis eski boru ya da başka boru kabul etmiyorsa o zaman bakır boruyu neden 2700 TL'ye dönüştürmeyi kabul ediyor. İllaki ekstra bir ücret çıkarılıyor. Vestel'den şikayetçiyim SEG markanın arkasında durmuyor ve çözüm merkezimize iletildi deyip bekletiliyorum. Ve montaja gelen servis elemanının söylediği fiyatla servisten arayan başka bir arkadaşın yazdığı fiyat başka kimin söylediğine inanacağız servis H**** B**** S**** Gaziemir İzmir bölgesi Vestel yetkili servisi

31 Mayıs 2024 10:13 (Şikayetten 22 saat sonra)

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
04 Temmuz 2023 12:12
Vestel Yetkili Servis 2 Defa Para Talep Ediyor
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
18 Temmuz 2023 15:15

Sinan
09 Eylül 2023 12:49
Vestel Klima Montaj Sıkıntısı
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
03 Ağustos 2023 22:39
Vestel Hatalı Klima Montajı
Vestel Hatalı Klima Montajı
İlksen sonuçtan hiç memnun değil

İlksen
09 Ağustos 2023 19:35