Mehti sonuçtan hiç memnun değil

Mehti
14 Kasım 2024 10:37

Ağustos 2022 yılında aldığım 4 gözlü set üstü ocak ilk geldiği zaman camının kesiminin yamuk olduğu için yenisini talep ettim yenisinin getirdiler. Ocağı kullandım 10-12 ay sonra yan çerçevelerin boyası attı. Talep ettim değiştirdiler.
Geçen gün arkadaşımın evinde aynı modeli gördüm. Camı büyük ve çerçeveyi kapatmış benimkinin aynısı bir model.
Müşteri hizmetlerini aradım teknik servis talep ettim ve arkadaşımdan aynı model olan ocak fotoğraflarını aldım teknik servisede gösterdim çözüm merkezi bakıp haber verecek size dediler.
Şimdi soruyorum aynı model ocağın birisinin camının küçük birinin büyük olma imkanı var mı? Evet varmış Vestel'de oluyormuş ve bunu kabulde etmiyorlar. Arayıp çerçevenizi bu seferlikte ücretsiz değiştirebiliriz diyorlar. Bendeki yine aynısı olacak diyorum camı küçük ve hatalı diyorum yapacak bir şeyimiz yok diyorlar.
Vestel'den bir çok şey aldım gerçekten bir daha alır mıyım bilmiyorum ve müşterilerini çok zor durumda bırakıyorlar. Kendi ocağım ve arkadaşımın ocağını da resimlere ekleyeceğim herkes görsün ve farkına varsın
3 tane eklediğim fotoğraf arkadaşımın 1 tane yanları paslı ve camı kısa olan benim evimdeki hatalı ocak

15 Kasım 2024 13:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sabri sonuçtan çok memnun

Sabri
04 Nisan 16:16
"İlgileri için teşekkür ederim."
Vestel Set Üstü Ocağında Deformasyon Ve Değişim Talebi

Ceyda
28 Mayıs 2024 11:12
Vestel Ankastre Set Montaj Sorunu Ve Kusurlu Ürün Gönderimi
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Ocak Sorunları Ve Yetersiz Servis

15 Ocak 23:44
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Saliha
03 Aralık 2024 22:53
Vestel Set Üstü Ocağın Bitmeyen Sorunları Ve Güvenlik Endişesi
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
27 Ağustos 2023 13:04