Vestel Müşteri Hizmetleri Ödeme Talebi

Selim
27 Eylül 2024 20:26

Vestel müş. Hiz. Aradım, Ürünümün garantisi devam eden bulaşık makinesi F2 hatası veriyor diye izah ettim.
Söyledikleri durumu yaptım, gider hortumunu kontrol ettim tıkanık değildi, gider kısmındaki filtreyi kontrol ettim yıkadım, arızanın devam ettiğini söyledim.
Servis gelip bakacak dediler. Tamam dedim ancak bana dönüşü, hata sizin ise kullanıcı hatası var ise servis ücreti talep edilir. Parça değişimi ücreti alınır. Bu bir makine olduğunu belirttim sadece düğmeye basarak çalıştırıyoruz diye belirttim ilk kurulduğundan bugüne kadar yerinden oynatmadığımı belirttim. Buna rağmen servis gelecek kullanıcı hatası ise ücret talep edecek diye belirttiler. Dedim ki garantisi devam eden ürünün servis ücreti talep edilmemesi gerekir. Sonuçta gelip bakılacak kullanıcı hatası var ise parça ücreti ve servis talep edebilirsiniz dedim servis ücreti neden alınıyor ye söyledim cevap alamadım. SMS gelecektir vs dedi. Sms de ise aynı durum yazıyor, kullanıcı hatası var ise ücret talep edilir diye yazıyor.
Şikayetimi kısaca belirtmek gerekirse garantisi devam eden bir üründen kullanıcı hatası varsa bile ben bunu bilemem ve servis ücreti isteniliyor ben hangi duruma göre garantisi olan bir ürüne bir şey bilemeden gelip yorum yapmaları için bile servis ücreti isteniliyor, garantinin olmasının ne anlamı var. Bunun olmamasını istiyorum. Durum böyle açıklanmamalı.

30 Eylül 2024 08:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Bende de şu an için aynı durum var servis ücreti ödedim ana kart arızalı dediler 4 bin ödemek istemedim anakarta siz çözümü nasıl oldu, açıkçası profesyonel bir ekip eldegildi bir sürü malzeme taktılar söktüler deneme yanılma yöntemiyle bulamadilarda

16 Mayıs 2025 17:49
Yeni Alınan Bulaşık Makinesinde Çatlaklar Ve Garanti Dışı Bırakılan Hasar
Yeni Alınan Bulaşık Makinesinde Çatlaklar Ve Garanti Dışı Bırakılan Hasar
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bulaşık Makinesi Tuzdan Dolayı Havuzu Delinmiş

Havva