Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Sorunları Ve Çözüm Talepleri

11 Eylül 2024 21:16

Vestel kurutma makinem arıza yaptı. Çalışırken sinyal sesi veriyordu, Vestel’den geldiler normal garanti süresinde ana kartını ve dijital ekranını değiştirdiler. Bir müddet sonra tekrar aynı arızayı verdi. Ana kart ve dijital ekran tekrar değişti. Daha sonra bana garantinizi uzatalım diye bir teklifte bulundular. Ben de hem çamaşır makinemin hem de kurutma makinemin garantisini uzattım ancak kurutma makinesindeki sıkıntılarım hiç bitmedi. Sürekli sinyal sesi veriyordu. Üç defa ana kart ve dijital ekran değişti, atölyeye götürüp içinin bütün parçalarını değiştirdiler. Tambur ve kompresörünü bir sürü parçasını getirdiler ve gene aynı sinyal sesini verdi. Bu sefer zamanla çalıştırma moduna getirdiğimizde sabah 7’ye ayarlıyordum, gece 3’te sinyal sesi vermeye başlıyordu ve kalkıp mecburen kurutma makinesini kapatıyordum.
Vestel servisini tekrar çağırdım. Bu sefer makineyi götürelim atölyede bakalım dediler, ancak beni aradılar ve kompresörü değiştirdik dediler. Ben de müşteri temsilcisine benim kurutma ile ilgili bir sorunum yok, cihaz sürekli sinyal veriyor hem çalışırken hem dururken hem beklerken sürekli sinyal veriyor dedim ve çözümsüzlüğe adım attık.
Vestel’e soruyorum, üç kere ana kart ve dijital ekran değişti, iki kere cihazın içi değişti, kurutma makinesinin tambur ve kompresörü değişti. Ben ürünümün yenisiyle değiştirilmesi için talepte bulunuyorum ancak bana ek garanti süresinde değişim olmuyor diye saçma sapan, mantıksız, anlamsız bir bahane sunuyorlar. Ancak çok para vererek yaptırdığım ek garantiyi yaparken bana Vestel Servis yetkilileri bunu söylemedi, sadece onarım içinmiş ek garanti süresi. Beni yanıltarak ek garanti yaptırdılar. O kadar söyledim onlara, ben cihazı değiştireyim yenisini alayım diye. Onlar önemli değil, bu her şekilde hem değişimde hem de onarımda sizin hakkınız olur dediler. Cihazın yenisiyle değiştirilmesini istiyorum çünkü kronik bir arızası var. Kurutma makinesiyle tekrar 6-7 kere uğraştım. Artık uğraşmak istemiyorum. Lütfen kurutma makinamı yenisiyle değiştirin.

13 Eylül 2024 09:34

Vestel kurutma makinemin üç kere ana kart ve dijital ekranı değişti. Vestel kurutma makinem arıza yaptı çalışırken sinyal sesi veriyordu, Vestel‘den geldiler normal garanti süresinde ana kartını dijital ekranını değiştirdiler, bir müddet sonra tekrar aynı arızayı verdi, ana kart ve dijital ekran tekrar değişti, daha sonra bana garantiniz uzatalım diye bir teklifte bulundular, ben de, hem çamaşır makinemin, hem de kurutma makinamı garantisini uzattım, ancak kurutma makinesindeki sıkıntılarım hiç bitmedi, sürekli sinyal sesi veriyordu. 3 defa ana kart ve dijital ekran değişti. Atölyeye götürüp içinin bütün parçalarını 2 kere değiştirdiler, tamburunu, kompresörünü ve bir sürü parçasını değiştirdiler ve gene aynı sinyal sesini verdi. Ertelemeli çalıştırma moduna getirdiğimizde. Sabah 7’ye ayarlıyordum, gece 3’te sinyal sesi vermeye başlıyordu. O saatte uykudan kalkıp kalkıp mecburen kurutma makinesini kapatıyordum. Vestel servisini tekrar çağırdım, bu sefer makineyi götürelim, atölyede bakalım dediler. Daha sonra beni aradılar ve kompresörü değiştirdik cihazı evinize getiriyoruz dediler, ben de müşteri temsilcisine, benim kurutma ile ilgili bir sorunum yok, cihaz kurutma işlemini yapıyor benim sorunum sinyal sesi dedim. Cihaz sürekli sinyal sesi veriyor, hem çalışırken, hem dururken, hem beklerken, sürekli sinyal sesi veriyor dedim…ve çözümsüzlüğe adım attık. Her arayan müşteri temsilcisi tamam sizi anlıyorum diye söze başlıyor cihazınız tamir edildi evinize ne zaman bırakalım diye bitiriyor. Sorunu anlatıyorum duymuyorlar. Kurutma makinesinin sinyal sesini kesemiyorsunuz. Diyorum duymuyorlar. Vestel‘e soruyorum, cihazın 3 kere ana kart ve dijital ekran değişti, 2 kere tambur ve kompresörü değişti neredeyse cihaz tamamen değişti. Ancak;sinyal sesi sorunu gitmedi. Ürünümün yenisiyle değiştirilmesi için talepte bulunudum, Vestel yetkilisi; ek garanti süresinde değişim olmuyor diye, saçma sapan mantıksız anlamsız bir bahane sunuyorlar, o zaman çok para vererek yaptırdığım ek garanti yapılırken bana öyle demediler, Vestel Servis yetkilileri bu şekilde söylemediler, ek garanti süresi sadece onarım içinmiş… Bu müşteriyi yanıltmak ve aldatmak, kandırmak değilimdir? Neden o zaman bana ek garanti yaptırdılar. O zaman tamire gelen Vestel ustalarına;cihaz sürekli arıza veriyor ben değiştirip yenisini alabilirim dedim, onlar da, önemli değil, bu ek garanti ile, hem değişimde, hem de, onarım da sizin hakkınız var sorun olmaz dediler. Cihazın yenisiyle değiştirilmesini talep ediyor

13 Eylül 2024 15:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Eylül 2024 15:15

Sayın Vestel yetkilisi sizden talebim kurutma makinamı yenisiyle değiştirin. Gerçekten sinyal sesinden bıktım sürekli sinyal sesi arızası veriyor. Gecenin bir yarısı sinyal sesi vermeye başlıyor makine çalışırken sinyal sesi veriyor beklerken veriyor dururken veriyor ve kimse bir şey yapamıyor yedi tane servis geldi gene çözülmedi makinamı lütfen değiştirin

15 Eylül 2024 16:58

Sizin üzerinizden şikayetimi ilettim. Ancak arayan soran olmadı sorunu ertele, soğusun sorun yokmuş gibi davranın, dedikleri işlemi başlattılar. Vestel firmasının Ankara Çankaya keklikpınarı bölgesine bakan servisi hakikatten müşteriye zulüm ediyorsunuz. Sizde Çözüm yok çözümsüzlük var. Dinlemiyorsunuz çok ama çok ukalasınız. Sabit fikirlisiniz. Empati yok sempati yok. Sizin yapacağınız iş bu kadar olur. Müşteri olarak kıvranıyoruz görmezden geliyorsunuz dinlemiyorsunuz umurunuzda değil tek derdiniz başınızdan haksız olduğunuz sorunu atmak. Servis kurumsal müşteri yetkilisine karşılıyor kurumsal müşteri yetkilisi servise bas diyor aradığınız tepinlenip duruyor

Erkan
16 Nisan 2024 23:39
Lara sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2024 10:43
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Şubat 17:05