Vestel Kurutma Makinesi 9701 Su Akıtma Sorunu!

20 Mayıs 2024 16:43
profile profile
20 Mayıs 2024 12:02

Vestel kurutma makinesi 9701 bu akıtma sorunu kronik Vestel'in bu ürün tamamen toplatması lazım veya değiştirmesi lazım böyle bir olay olamaz yani suyu ne zaman akacağı belli değil makinenin kenara alayım diyorsun altını temizleyeyim diye bir bakıyorsun su boşalıyor yazık bu kadar kötü bir ürün olamaz abi

23 Mayıs 2024 11:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (5)

Abdurrahman
Abdurrahman

Bunlarda çözüm falan yok. Kendimiz artık usta mühendis falan olduk sayelerinde. Kapağın sol tarafında bulunan mandal eğer daha aşağıda olsaydı sol alt köşe daha iyi sıkışır ve su sızdırmazdı. Ben çözüm olarak sızdırmazlık bandı aldım ve yüklediğim görselde göreceğiniz şekilde bir set oluşturdum. Bu şekilde dışarı su sızmayacağını düşünüyorum daha yeni yaptığım için işe yarayıp yaramadığını zamanla bende göreceğim. Eğer dışarı su sızması kesilirse buradan tekrar yazarım. Vestel'le hayat zor arkadaşlar.

vestel-kurutma-makinesi-9701-su-akitma-sorunu-1.jpg
Büşra
Büşra

Aynı sorun bende de var daha yeni evlendim 3 ay bile olmadı bu sorunu çıktı 🤦🏻‍♀️

Timur
Timur

Su akıtma sorununu bizde yaşıyoruz kurutma her çalıştığında alt kapaktan sürekli su akıyor çamaşır makinesini da bozacak

Oktay
Oktay

Aynı sorun bizde de var çözüm ne yaptılar

Serkan

Çözüm yok hiçbir şey yapmadılar

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Gaz Kaçağı Sonrası Yetersiz Çözüm Ve Yüksek Ücret Talebi

Yunus
25 Nisan 2025 10:44