Seydi sonuçtan çok memnun

Vestel Klima Su Akıtıyor

Seydi
09 Aralık 2023 12:54

Vestel'den Bir Klima Aldım. İç üniteden Su Geliyordu Servis Hortumu Takamamış Dediler. Gelip Tamir Ettiler sıfır ürünü Yazın Dış üniteden su fazla geldiği için tekrar kayıt oluşturdum Ve Servis Geldi. Benim Hem İç Üniteden Ve Dış üniteden Günlük 3 5 kg lik kova doluyor. Bunun Normal olduğunu Söylediler Kışın Düzeleceğini Söylediler. Şu an Havalar Soğumaya Başladı Benim Dış Ünitem Dükkanın İçine Su Akıtıp Duruyor Ve günlük 6 Kovadan fazla Su Akıyor. Servis çağırdım Servis Telefonla Arıza Çözmeye Çalışıyor. Dış Üniteme Hortum Takılmadığı İçin Benden Ücret talep Ediyor. Sıfır ürünün İçinden çıkmıyor mu Diye sorduğumda Çıkması lazım Diye Cevap Alıyorum. Gaziantep Yetkili Servis İşimi Çözmüyor Klimam yazın soğutmuyor. Şimdi İse Aşırı Şekilde Su Akıtıyor. Gelip Bakma Gereksimi Duymuyorlar. Yetkili birisinin bu sorunu artık çözmesini istiyorum. Klima yazın Ve kışın fark etmiyor su fazla akıtıyor. Yazın soğutmuyor. Telefonla arayıp arıza Çözülmez.

11 Aralık 2023 11:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
05 Temmuz 2024 21:36