Vestel Klima Su Akıtıyor

23 Temmuz 2023 22:313.311

10.07.2023 tarihinde Vestel flora doğa klima aldık ve 16.07.2023 tarihinde klima teslim edilip takıldı. Elektrik bağlantısını kendileri yapmadıkları için servisin yanında çalışıp çalışmadığı kontrol edilemedi. Elektrik bağlantısı yapılıp klima takıldıktan sonra odaya duvardan su akmaya başlıyor ve klima kapatılsa bile bir süre akmaya devam ediyor. Buradan akan su duvara zarar verdi ve alt tarafta bulunan prize akıyor. Defalarca servisi aradık ve sürekli geleceklerini söyleyip gelmiyorlar veya telefonları açmıyorlar. En kısa sürede ilgilenilmesini istiyoruz.

24 Temmuz 2023 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Gizem
26 Temmuz 2023 15:42

Hala dönüş yapmıyorsunuz ne zaman döneceksiniz kışın mı? Tanıdığım herkese kesinlikle Vestel'i önermediğimi söyleyeceğim artık

25 Temmuz 2023 23:46

Bende Vestel klima aldım bağlantısı bugün yapıldı ama elektrik bağlantısını yapmadılar elektrikçi çağırmamı söylediler. Sizde de aynı durum mu oldu cevap verirseniz sevinirim

Eki aç
Eki aç

1 Ağustos 2024 12:163.288

3 Haziran 2024 tarihinde aldığım Vestel Doğa Flora klimayı hala kullanamıyorum. Kurulum ekibi geldiğinde gazını kaçırmak...

Tümünü Gör
Vestel Marka Klimam Su Akıtıyor

Vestel MarkaKlimam Su Akıtıyor

Vestel Garanti Devam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Vestel GarantiDevam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Erkan
Vestel Doğa Flora İnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Vestel Doğa Floraİnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Abdurrahman
Vestel Klimada Rahatsız Edici Ses Problemi