Rojda sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 19:46

Merhaba,
Kocaeli Çayırova'da Vestel klima montaj işlemi gerçekleştirildi. Ancak tavana sıfır montajı yapıldı. Tavan ile arasında 1 cm ya var ya yok. Vestel kılavuzu okuduğumda tavan ile klimanın arasında mesafenin olması gerektiği hem resimlerle hem de yazı olarak belirtilmiş. Bunun üzerine servis elemanına söylediğimizde siz kırma işlemi az olsun dediğiniz için bu şekilde üste monte ettik dediler. Birincisi ben bir tüketici ve müşteri olarak klimanın sağ-sol-üst-alt kısımlarında ne kadar boşluk olması gerektiğini bilemem. Bunun için gelen servis elemanının bunu bilmesi ve buna göre montajını yapması gerekmektedir. İkincisi ben bu şekilde bir montaj istemem mümkün değil, sebebi ise kapağı dahi açılmıyor. Filtrelerini nasıl değiştirebilirim bu durumda. Üçüncüsü ilk montaj ücretsiz olmasına rağmen 750 TL ücret talep edildi, kaynak gerektiği bilgisi iletildi. Ürün şu anda resmen 2. El gibi oldu. Klima takıldıktan sonra delme işlemi uzun bir süre devam etti. Kesinlikle şikayetçiyim ve sonuçtan memnun değilim. Klimanın montajının doğru bir şekilde yapılması konusunda, duvarda meydana gelen hasar konusunda ve ek alınan ücret konusunda acilen yardım rica ediyorum.

07 Temmuz 2023 14:33

Merhaba, Şikayetim üzerine yetkili servis ile az önce bir telefon görüşmesi tekrar gerçekleştirdim. Klimayı doğru şekilde montajını tekrar yapabiliriz ancak kırma işlemini sizlerin gerçekleştirmesi gerekiyor denildi. Ben nereyi kıracağımı nasıl bilebilirim? Hangi kısmın kaç cm kırılması gerektiğini nasıl anlayabilirim? Benden bu şekilde bir talep beklenmemesi gerekiyor. Ayrıca klima montaj işlemlerinin tamamında duvar kırma işlemi gerçekleştirilmektedir. Yanlış kırılan duvarın tamiratı için de destek rica ediyorum.

07 Temmuz 2023 14:34

Klima takıldıktan sonra kırma işlemi yapıldı ve yanlış kırma işlemi yapılmıştır.

11 Temmuz 2023 14:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Yeliz
22 Temmuz 2023 19:03

30 Eylül 2023 10:55
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
25 Ekim 2023 11:43
"Şikayet var yetkilisi neyse ki olumlu bir geri dönüş yaptı. Teşekkür ederiz."
Esra sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 12:42
Vestel Klima Montajında Hasar Ve İlgisizlik Mağduriyet Yarattı
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Servis Klima Montajı!

30 Ağustos 2023 01:16

Vestel Kategorileri