Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Hizmet Sorumsuzluğu Kesinlikle Bütün Yasal Haklarımı Arayacağım

24 Ağustos 2024 16:03

8 ay önce Vestel retro buzdolabı almakla hata yaptım ama buzdolabı E10 hatası veriyor. Buzluk kısmı çalışır durumda. 4 gün önce servise başvurdum, bir gün sonra servis geldi. Baktı, bize hiç açıklama yapmadan 'atölyeye alınabilir' dedi ve gitti. Tekrardan servisi aradım ve sekreter arkadaş buzdolabının alınması gerektiğini veya 5 gün sonra mühendis arkadaşın eve gelip ilgileneceğini söyledi. Ben de bu sıcakta bekleyemeyeceğimi söyledim ve gelip almalarını ve yedek buzdolabı bırakmaları gerektiği talebinde bulundum. Sonuçta buzluk dolu, çöpe atamam. Zaten 8 aylık bir dolabın atölyeye gidip açılması bile saçma geliyor. Beni arayan arkadaş ellerinde dolap olmadığı bilgisini verdi. Sonuç itibarıyla sorun çözülmedi ve müşteri hizmetlerini arayıp değişim talebinde bulundum ama maalesef bu da olmuyor. Ürün atölyeye gitmesi gerekiyormuş. Kusura bakmasınlar, 8 aylık bir ürün gidecek, açılacak ve gelecek. 2 gün sonra tekrardan her şey çöpe. Vestel'den acilen 50.000 TL'lik dolabın değişimini talep ediyorum. Tüketici Hakları denen bir şey var, bundan yoksunlar maalesef. Gerekirse mahkemeye başvurup insanların haklarının yenmesine izin vermeyeceğim. Bütün yasal haklarımı kullanacağım ve kesinlikle bir daha tövbe ürün alınmayacak. Bunu maalesef bize yaşattılar.

26 Ağustos 2024 16:17

Maalesef Vestel geri dönüsüm olmadı kendimiz iletişim kurmak durumda kaldık ve bir sonuca bağlamadıkları için yasal olarak dilekçemizi verdik

02 Eylül 2024 15:23 (Şikayetten 8 gün sonra)

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Retro Buzdolabında Erken Dönemde Buzlanma Ve Parça Değişimi Israrı

İrem
04 Temmuz 2025 01:40

Yağmur
09 Eylül 2024 22:30
Vestel Retro Buzdolabı Su Akıtıyor
Zelal sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Retro Buzdolabında Süregelen Soğutma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Zelal
07 Ağustos 2025 13:12
Bahadır sonuçtan çok memnun

Vestel Retro Buzdolaplarında Ayıplı Mal Sorunu

Bahadır
17 Aralık 2024 17:54
Vestel Retro Buzdolaplarında Ayıplı Mal Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 15:10

Vestel Kategorileri