Şilan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Fırınlı Ocak Aşırı Isınma Problemi Ve Şikayetin Silinmesi

14 Ağustos 2024 15:32

Vestel'den 2 ay önce aldığımız fırınlı ocağın 16 Temmuz'da kurulumunu yaptırdık ve kurulum yapılırken 40 dakika fırının 180 derecede çalışması gerektiği söylendi. Sürenin sonunda fırının tuşları dahil hiçbir yerine dokunamayacak şekilde ısındığını fark ettik ve anında müşteri hizmetlerini arayıp servisin gelmesini talep ettik. Servis gelip video çekip fabrikaya gönderdi. 14 gün tüketici haklarında geçerli olan iade talebimizi iletmemize rağmen 14 günün dolması için Vestel bütün çabasını sarf etti ve servisin 'iade alınır, merak etmeyin' dediği halde asla ilgilenen olmadı ve aksine bir sorun olmadığını söylediler. Ocağı hiçbir şekilde kullanamıyorum, çalıştıramıyorum çünkü servisin de termometreyle ölçüp 70 derecenin üstüne çıkan bir ocakta risk alıp evimi riske atmak istemiyorum. Defalarca sorunumuzu dile getirdik ama bir ay olacak hâlâ bir geri dönüş yapılmadı. Parayı alıp 'ne haliniz varsa görün' derler gibi o ocağı kullanamayacağım için yeni bir ocak almak zorundayım ve mağduriyetimiz Vestel firmasının umurumda dahi değil. Umarım bir çözüm bulunur.
Yayında olan şikayetimi nasıl kaldırabilirsiniz anlamış değilim hata üstüne hata ekleniyor tebrikler

profile profile profile
16 Ağustos 2024 15:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
23 Ağustos 2024 03:21

Geri dönüş yapan ve ilgilenen kimse olmadı servisin tekrardan gelmesini istememe rağmen servisin gelemeyeceğini söylediler bir sorun yokmuş onlara göre bu yüzden de yapılacak bir şey yok dediler bizde çözüm olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk daha bir kere bile kullanmadığım sorunlu ürün bir buçuk aydır sadece mutfağımda yer kaplıyor yine söylüyorum kesinlikle Vestel markası ürünün arkasında duran bir marka değil

Aslı
Aslı

Aynı sorun bizim de başımızda aylardır uğraştırıyorlar. Panel ve düğme ısınmasından şikayetçiyiz dedik menteşe sorunu var dediler kapak kapanmıyor dediler fırını alıp servise götürdüler. Kendi kendilerine tamir edildi raporu verip arıza kayıtlarınıza geri dönmeyi o bir de iptal ediyorlar.

Şilan

Bizde servise götürülen bir ürün yok sizin şansınız o olmuş ama yerini de sağlam bir ürünle doldurmamışlar uğraşmış yapılmış gibi göstermeye çalışıyorlar sadece insanları oyalıyorlar hâlâ bir sonuç yok en son çözüm olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptık sıfır fırın daha hiç kullanılmadı sorunlu olarak mutfakta sadece yer kaplıyor tekrardan arayıp servis gönderilmesini istedim bir sorun yok gönderemeyiz dediler artık Vestel adının geçtiği hiçbir yerin önünden dahi geçmeyi düşünmüyorum

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 13:36

20 Eylül 2024 17:55
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 15:28

Vestel Kategorileri