İlker sonuçtan çok memnun

Vestel ÇANKAYA/YILDIZ Yetkili Servisi

15 Mart 2024 15:11
İlker'in Teşekkür Mesajı
“Vestel yetkilileri kısa zamanda şikayetimle ilgili dönüş yaparak ilgili servisin uyarıldığı ve kaba davranışlarından dolayı firma adına özür dilediklerini söyledi Bundan dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Şikayetvar temsilcilerine de çok teşekkür ediyorum. Sayenizde şikayetlerimizi iletip sorunlarımıza çözüm bulabiliyoruz, iyi ki varsınız.”

Vestel Ankara Çankaya Yıldızevler yetkili servisine Android TV kumandası almaya gittim. Servis çalışanı önce çok kibar bir şekilde TV kumandasını çıkardı ve kullanımını anlattı. Daha sonra ödeme için kredi kartımı uzattığımda, oldukça kaba bir tutumla ya IBAN'a para transferi yapabileceğimi ya da nakit ödeyebileceğimi söyledi. Nedenini sorduğumda, ellerinde sadece bir adet POS cihazı olduğunu ve onu da servise gönderdiklerini yine kaba bir dille ifade ettiler. Ben de Vestel Çankaya yetkili servisinde neden sadece bir POS cihazı bulunduğunu sordum ve 'Evet, tek POS cihazımız bu' şeklinde nezaketsiz bir yanıt aldım. Yoğun bir serviste neden yalnızca bir POS cihazı olduğunu anlamak güç. Bir ürün almak için gittiğim servisten, ürün mevcut olmasına rağmen alışveriş yapamıyorum. Dahası, orada çalışan bir personel ve yetkiliden oldukça kaba ve nezaketsiz bir muamele gördüm; bu, kesinlikle Vestel markasına yakışmıyor. Bu tür davranışlar, 'Nasıl olsa ürünü sattık, gerisi önemli değil, servisler istediklerini yapabilir' anlayışını yansıtıyorsa, bir müşteri kaybettiğinizi belirtir. Ayrıca, müşteriyi kredi kartı yerine nakit ödeme yapmaya veya IBAN aracılığıyla para transferi yapmaya zorlamak ayrı bir sorun teşkil eder. Maliye yetkililerinin de bu konuda bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum, zira kayıt dışı gelir elde etmek yasa dışı bir faaliyettir.

15 Mart 2024 17:13

15 Mart 2024 17:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

Deniz
21 Ocak 2025 15:05
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet

yetkili-serviste-kumanda-fiyati-internetin-iki-kati-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Sıddık sonuçtan çok memnun

Sıddık
25 Şubat 2024 00:59
"Şikayetime kısa sürede çözüm buldukları için Vestel servisine teşekkür ederim. İyi çalışmalar."

Vestel Kategorileri