Vestel Bulaşık Makinesi Kabusu: Servis Ve Paslanma Sorunları

Saranur
11 Aralık 2024 14:47

Çeyizime Vestel bulaşık makinesi ve ankastre set aldım, aldığıma alacağıma pişman oldum. Kullandığımdan bu yana kaç defa servis çağırdık, sayısını hatırlamıyorum. Tamirata götürüp makinemin üst kapağını kırdılar, biz yapacağız dediler. Peşine bile düşmediler. En son makinemin kapağı kenarlarında paslanma için servis geldi. Değişim için yönlendirelim, parça değişimi olmuyor dediler. Kabul ettik. Defalarca arayıp bin tane bahane uydurdular. En son 12.000 TL ücret ödeyip değişim yapabileceklerini söylediler. Bir daha Vestel almak mı, asla.

28 Aralık 2024 11:07

Vestel büyük bir pişmanlık çocuk kandırr gibi dışta görünen paslı parçaları değiştirmişler içteki yerler hala aynı ayrıca kendi kırdıkları üst kapağı kabul etmemişler kendi hatalarını kabul etmeyen markadan ne beklenir ki sakın almayın aldırmayn kullandığımız zamandan beri kaç defadır servis çağırdık sayısını hatırlamıyorum bile hep sorun yaşadık

13 Aralık 2024 13:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ankastre Setin Düğme Ve Kulplarında Renk Atması, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

İlhan
16 Mayıs 2025 12:51
Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 20:07

30 Mart 2024 09:40
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
20 Haziran 2024 15:42