Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bolu Merkez Expres Mağaza Çalışanı Fiyat Hatası

31 Temmuz 2024 10:37

Mail adresimi vereyim dedim, pardon haklısınız diyerek aldı. 17.07.2024 tarihinde Bolu merkez İzzet Baysal Caddesi'ndeki Expres Vestel mağazasına gittim. Mağazada o gün hiç müşteri yoktu ve biz mağaza çalışanınız H***** Hanım'a 3 çekmeceli derin dondurucu almak istediğimizi söyledik. Kendisi CDS301 numaralı ürünü önerebileceğini fakat fiziki olarak gösteremeyeceğini, ekrandan göstereceğini söyledi ve gösterdi. Ürünü beğendik, ürünün fiyatının 7699 TL olduğunu söyledi. Nakit aldığımızda indirim olur mu diye sorduk, kendisi hesapladı ve bize 5850 TL olacağını söyledi. Biz de rakamı uygun bulduk ve siparişi verdik, ödemeyi bize ilettikleri IBAN numarasına yaptık. Ödemeyi yaptıktan sonra kendisi ürünün 1 hafta sonra getirilip montajının yapılacağını, servisin çok yoğun olduğunu iletti, tamam dedik. Adres bilgisi almadan bizi uğurlayacaktı. Kendisine adres almadınız, telefon almadınız dedim. Pardon haklısınız diyerek bilgileri aldı. Faturanın iki gün içinde hazır olup mağazadan alınabileceğini söyledi. Ya da istersek mail kanalıyla alabileceğimizi söyledi. Maille almak istiyorum dedim, tamam dedi. İletirim dedi, yine iyi günler o zaman diyerek mağazadan ayrıldıktan yaklaşık bir buçuk iki saat sonra H***** Hanım arayarak yanlışlık yaptığını, ürünün fiyatının eksik olduğunu, 1080 TL daha ya ödememizi ya da ürünü iptal edip paramızı geri göndereceğini iletti. Nasıl hata yaptığını ise önce yalnız olduğunu, o gün çok yoğun olduğunu söyleyerek ifade etti. Biz itiraz edince verdiğimiz ücret karşılığında telaffuz edilen ürünü istediğimizi, haklılığımız sebebiyle de ilave ücret ödemeyeceğimizi ilettik. Bu sefer aç olduğu için hata yaptığını, fizyolojik ihtiyacı olduğu ve henüz yemek yemediği için bu hatayı yaptığını söyledi. Müşteri olarak bunu kabul etmiyoruz. Olayın devamında 675 TL ilave olarak ödedik fakat Vestel gibi bir markanın böyle bir çalışanı olmasına, sanki basit çorap satar gibi olayı umursamıyor oluşuna üzüldüm. Genel merkezi de aradım, bugün şikayetimi dile getirdim. İnşallah bakalım telafisi nasıl olacak. Ama herkesin bilmesi için yazmak istedim. Z***** K*******

05 Ağustos 2024 13:58 (Şikayetten 5 gün sonra)
05 Ağustos 2024 14:18

Merhabalar Sayın Yetkili Öncelikle sürecin devamında 675 TL fark istendi tarafınızdan ve her şeye rağmen ödemesini yaptım yalnız gelen ürünün kablosu hasarlı geldi değişim talep ettik süreç devam ediyor. Müşteri hizmetlerinizi aradım yalnız muhatabım yoktu WhatsApp iletişim numaralarımızdan yazmıştım online görüştüm ama bana bu konuda yardımcı olamayacaklarını söylediler 31 Temmuz 2024 te Vestel genel merkezinizi arayarak şikayetimi dile getirdim ama hala maalesef dönüş olmadı yani Vestel müşteri memnuniyetini önemsemiyor diye düşünüyorum ve her yerde dile getiriyorum yaşadığım talihsizliği ve memnuniyetsizliğimi çözüm için de hiç kimse maalesef ulaşmadı bilin istedim yazdıklarınıza karşılık cevap vermek istedim

27 Mart 2024 22:27

22 Nisan 2024 10:41

Zeynep
08 Ocak 2024 12:22
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
31 Ekim 2023 10:33
Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 13:14

Vestel Kategorileri