Faysal
29 Mayıs 2024 22:40

Vestel VM 4201 model bulaşık makinemizle ilgili şikayetimiz var. Bununla ilgili makineyi aldığımız ayın içinde bile servis iki, üç kere gelip sorunu tespit etmeye çalıştı ve gidermeye çalıştı. Servise götürdüler, serviste bile deneme yaptılar. Bu arada taşıma sırasında kapısının komple değiştirilmesi gerekti. Hasar verdikleri için ama kapıdan ziyade bulaşık makinesinin performansıyla ilgili defalarca şikayet etmemize rağmen sorun giderilmedi. Her gelen yeni bir şey önerdi; her yeni gelen, 'Yeni bir malzeme ile yıkayın, tuzunu ekleyin, değiştirin' dedi. Her seferinde gelenlere, 'Siz bugün bir seferde götürün, yapın' dedik ama aynı sorun devam ediyor. Maalesef bize sanki hiç bulaşık makinesi kullanmamışız gibi muamele yapıldı. Evimizde en az üçüncü, dördüncü bulaşık makinesi; Arçelik, Beko kullandık, ama Vestel'e bulaşmış olduk. Bir türlü şikayetimiz ve sorunumuz giderilmedi. En son buraya şikayet etmek zorunda kaldık. Mümkünse ilgilenmenizi, daha doğrusu tarafınızdan aranmayı bekliyorum. Dikkate alınmasını dilerim.

30 Mayıs 2024 14:39 (Şikayetten 15 saat sonra)

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül

05 Eylül 2023 15:43

Emrah
02 Ağustos 2025 22:04
Vestel Bulaşık Makinesi Sürekli Su Akıtıyor Servis Çözüm Bulamıyor
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
07 Ocak 2024 11:15