Berke sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 14:05

Yıllardan beri Turkcell Platinum müşterisiydim, bu ay paketimin taahhüdünün dolmasıyla beraber hattı kendi üzerime devir aldım. Fakat buna rağmen Turkcell Müşteri Hizmetleri ve Turkcell Uygulaması, bu zamana kadar kullanmış olduğum paketi tekrardan seçmeme izin vermeyip, bana çok fazla fahiş fiyatlı ve az internet kotalı 4 paket sunarak bu paketlerden birini seçmek zorunda olduğumu söylediler. Abimle aynı zamandır Turkcell müşterisiyiz, yıllardan beri aynı paketi kullanırız. Fakat ona bambaşka paketleri sunup, bana ise fahiş fiyatlı az internet kotalı paketleri sunarak hangi akla hizmet ettiklerini asla anlayamadım. Defalarca Turkcell Müşteri Hizmetlerine bağlandım, sorunumu paylaştım fakat hiçbir çalışanınız bana bir çözüm sunamadı. Hattımı başka bir operatöre taşımak dışında bir çarem kalmadı.

24 Temmuz 2023 14:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Temmuz 2023 14:14
Berke
Berke
27 Temmuz 2023 10:54

Operatör değiştiriyorum, bir daha asla Turkcell kullanmayacağım. Çevremde kullanan herkese de bu yaptığınızı anlatacağım.

Muhammet
29 Aralık 2023 20:24

07 Ağustos 2023 08:49
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
05 Kasım 2023 15:05
Emel sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 21:15

26 Nisan 2024 19:27
Turkcell İstemediğimi Belirttiğim Halde Uçuk Fiyatlı Paket Tanımladı.
Turkcell Kategorileri