Turkcell PUK Kodu Hatası

27 Ocak 2024 01:14

Turkcell sim kartımı uzun süredir kullanmıyordum pin kodunu doğru girmeme rağmen PUK kodu girmem gerekti PUK kodunu giriyorum yeni pin oluşturmama rağmen tekrar PUK kodu sayfasına atıyor ve sine erişilemiyor yazısı çıkıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz

27 Ocak 2024 01:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Ocak 2024 14:59

Merhaba Helin Hanım, Size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm taleplerinizin hassasiyetle değerlendirildiğinden emin olabilirsiniz. PIN 1 kodu, sim karta verilen 4 haneli şifredir. Turkcell hattınız ile birlikte verilen PIN 1 kodunu dilerseniz telefon ayarlarından değiştirebilirsiniz. PIN 1 numaranızı 3 kez arka arkaya hatalı girerseniz, sim kartınız bloke olur. Blokeyi kaldırmak için PUK 1 kodunu kullanmanız gerekir. PUK 1 kodu, bloke olan SIM kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, SIM kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında 'Kart Bloke' uyarısı çıkar. Bu durumda SIM kart değişikliği yapmanız gerekir. Puk bilginizi 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerimizi arayarak Sesli Yanıt Sistemi üzerinden veya web sitemizde yer alan “ https://www.turkcell.com.tr/yardim/yardim-araclari/puk-sorgulama “ linkinden öğrenebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell

Sezgi sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Yeni Pin Kodu Oluşturma!

13 Nisan 2024 12:56

06 Ağustos 2023 21:09