Mine sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Mobil Uygulamasında Hesabıma Giriş Yapamıyorum.

Turkcell Mobil Uygulamasında Hesabıma Giriş Yapamıyorum.
01 Mart 2024 09:48

Turkcell uygulamasına giriş yapamıyorum. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Uygulama açılıyor. Hesaba giriş yapamıyorum. Herhangi bir hata da vermiyor. Zaten neden hesaptan beni atmış anlamıyorum. Geceden sabah ne olmuş olabilir. Simdi Turkcell müşteri hizmetlerini arasam hesapla ilgili bir sıkıntı yok diyecekler. Samsung'u arasam. Başka app ler çalışıyorsa. Turkcell i arayın diyecekler. Yani öylece kaldım. Günlük kullanımlarıma bakamıyorum

profile profile profile
01 Mart 2024 09:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Mart 2024 14:30

Bu arada bir ekleme yapmak istiyorum. Turkcell app sorunu sadece Android cihazlarda. Benim iPad'de hesabım duruyor. Ve bir sıkıntı yok.

06 Mart 2024 12:31

Yorumlar (10)

Mesut

Bende aynı sorunu yaşıyorum çözüldü mü sorununuz

Muhammed
Muhammed

Bende giriş yapamıyorum. Ödemelerimi yapamadım paket aşimlari oldu bu nasıl bir uygulama

Furkan
Furkan

Bende aynı problemle karşılaştım. Turkcell uygulamasına giriş yapamıyorum.

Mesut

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldü mü sorununuz?

İbrahim
İbrahim

Aynı durum bende de oldu. Dün akşam çıkış yapılmış bir daha da giriş yapamıyorum.

Mine

Benim anlamadığım... Bu uygulama nasıl kendi kendine beni LOG out etti. Yani ne internetim koptu, ne de telefon ayarlarını değiştirdim. Yani Turkcell app ile alakalı çok bariz

01 Mart 2024 10:30

Victoria